Ελλάδα

Τραγωδία ο θάνατος ηλικιωμένων στην Αργυρούπολη

Ακούστε το άρθρο

Tραγωδία με ανατροπή των δεδομένων για τον θάνατο των δύο ηλικιωμένων που βρέθηκαν νεκροί στην Αργυρούπολη. Το ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε τριόροφη μονοκατοικία επί της οδού 25ης Μαρτίου.

Οι ηλικιωμένοι, 79 ετών και οι δύο βρέθηκαν νεκροί από τον γιο τους ο οποίος τους αναζητούσε επί τρεις ημέρες έχοντας χάσει τα ίχνη τους. Ο γιος τους μπήκε στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με το φρικτό θέαμα: βρήκε νεκρό τον πατέρα του στο υπνοδωμάτιο και την μητέρα του, επίσης νεκρή στο υπόγειο του σπιτιού.  Σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας το σπίτι είναι κλειδωμένο από μέσα και δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη διάρρηξης. Το πίσω παράθυρο του σπιτιού παραβιάστηκε όπως όλα δείχνουν από τον γιο στην προσπάθειά του να μπει μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών ο θάνατος του 79χρονου ενδεχομένως ήταν αιφνίδιος, έφερε μόνο ένα τραύμα στο φρύδι. Η σύζυγός του που έπασχε από αλτσχάιμερ βρέθηκε νεκρή, γυμνή από τη μέση και κάτω στο υπόγειο του σπιτιού. Ενα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι να πέθανε ο σύζυγός της και η ίδια εξαιτίας της κατάστασής της να μην ήταν σε θέση να ειδοποιήσει τον γιό της και να σκοτώθηκε τελικά από πτώση στις σκάλες.

Πηγή: THETOC 

Όλη η επικαιρότητα