Κινηματογράφος

Δείτε τη μεταμόρφωση της Margot Robbie σε Sharon Tate

Ακούστε το άρθρο

Η πρωταγωνίστρια του ‘I,Tonya’ γίνεται η απόλυτη σταρ του Χόλιγουντ των 60s

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε για πρώτη φορά την υποψήφια για Όσκαρ, Margot Robbie (I,Tonya) ως Sharon Tate στα γυρίσματα του Once Upon a Time in Hollywood, του νέου δράματος του Quentin Tarantino, όπου οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt έχουν αναλάβει τις κεντρικές ερμηνείες.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μάλιστα, η Robbie θέλησε να το μοιραστεί μαζί και με τους fans της, αναρτώντας το στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ margotrobbie στις

Όπως βλέπουμε είναι ενδεδυμένη σύμφωνα με την μόδα της δεκαετίας του ’60, με το σύνολό της να αποκαλύπτει τα καλλίγραμμα πόδια της ενώ έχει στραμμένο το διαπεραστικό και συνάμα αισθησιακό βλέμμα της προς την κάμερα.

Η υπόθεση του φιλμ που θα λαμβάνει χώρα στο  Los Angeles το 1969, θα εστιάζει στην περίοδο κατά την οποία ο Charles Manson, ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος προχώρησε σε μαζικές δολοφονίες, με την εγκυμονούσα τότε Tate, την σύζυγο του δημιουργού Roman Polanski να πέφτει και εκείνη τελικά νεκρή. Ο DiCaprio και ο Brad Pitt υποδύονται εδώ έναν ηθοποιό και τον κασκαντέρ του, τον ‘Rick Dalton’ και τον ‘Cliff Booth’ αντίστοιχα, οι οποίοι υποτίθεται πως γνωρίζονταν με την Sharon Tate λόγω γειτονίας.

Η πρεμιέρα του Once Upon a Time in Hollywood έχει οριστεί να γίνει στις Η.Π.Α. στις 26 Ιουλίου του 2019.

ΠΗΓΗ: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα