Life Περίεργα

Δείτε το πρώτο ξενοδοχείο αποκλειστικά για τους λάτρεις της μπίρας!

Ακούστε το άρθρο

Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο το οποίο είναι αφιερωμένο στην μπίρα;

Η ζυθοποιία BrewDog με έδρα την Σκωτία, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν χώρο, όπου οι λάτρεις της μπίρας θα μπορούσαν πραγματικά να διανυκτερεύσουν μέσα σε ένα ζυθοποιίο. Έτσι, η εταιρεία κατασκεύασε το πρώτο ξενοδοχείο μπίρας στον κόσμο, στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ξυπνούν από τα ξινά αρώματα της μπίρας που παρασκευάζεται ακριβώς δίπλα τους.

Το BrewDog DogHouse Craft Beer Hotel των 32 δωματίων, το οποίο βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 170 στρεμμάτων στην πόλη Κολόμπους της αμερικανικής πολιτείας Οχάιο, καλεί όλους τους beer lovers να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα έχουν την δυνατότητα να δουν την διαδικασία παραγωγής μέσα από τα δωμάτια τους!

Ενώ το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες μπίρα με το πρωινό τους, οι ίδιοι δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν από το δωμάτιο τους για να απολαύσουν μια, καθώς κάθε δωμάτιο διαθέτει ένα βαρέλι με κάνουλα, το οποίο είναι γεμάτο με μπίρα BrewDog της επιλογής τους, ένα μίνι ψυγείο εφοδιασμένο με μια ποικιλία από μπίρες επιμελημένες από τους ιδρυτές της εταιρίας, Martin και James, και φυσικά ένα ντους μπίρας με προϊόντα περιποίησης τα οποία είναι κατασκευασμένα – δεν θα το πιστέψετε – από μπίρα!

Εάν όλα τα παραπάνω δεν είναι αρκετά, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν το μουσείο μπίρας των 557 τετραγωνικών μέτρων για μια διαδραστική περιήγηση και φυσικά περισσότερη μπίρα!


brewdog.com

Όλη η επικαιρότητα