Ηλεία

Δίβρη: 47χρονος χτύπησε διερμηνέα και απείλησε υπάλληλο στην προσφυγική δομή

Ακούστε το άρθρο

Ένας 47χρονος συνελήφθη στο Επιτάλιο, διότι, χτύπησε διερμηνέα προσφύγων/μεταναστών στην Κάτω Δίβρη και απείλησε υπάλληλο του χώρου φιλοξενίας των προσφύγων.

Ειδικότερα, ο 47χρονος μετέβη χθες το απόγευμα σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών στην Κάτω Δίβρη Λαμπείας στην Ηλεία, και κρατώντας ένα ξύλινο κοντάρι προκάλεσε σωματικές βλάβες σε διερμηνέα, ενώ παράλληλα απείλησε υπάλληλο του χώρου φιλοξενίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη και απειλή.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Επιτάλιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 47χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, δικογραφία για απλή σωματική βλάβη και απειλή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο 47χρονος κρατώντας ξύλινο κοντάρι μετέβη σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων στην Δίβρη και προκάλεσε σωματικές βλάβες σε διερμηνέα, ενώ παράλληλα απείλησε υπάλληλο του χώρου φιλοξενίας.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ ο 47χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Αναστέλλεται η προσφυγική δομή της Ι.Μ. Δίβρης:

https://www.patrisnews.com/apoklistiko-anastellete-i-prosfygiki-domi-tis-i-m-divris/

Όλη η επικαιρότητα