WEB tv Ελλάδα

Δολοφονία ή αυτοκτονία; Αναπάντητα ερωτήματα για την 44χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στις όχθες της Τριχωνίδας (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Οινιάδων στο Μεσολόγγι. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της στην παραλία Φωτμού στις όχθες της Τριχωνίδας. Η μητέρα τριών παιδιών είχε εξαφανιστεί το περασμένο Σάββατο παίρνοντας μαζί της το κινητό της τηλέφωνο το οποίο λίγο αργότερα έκλεισε.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια, καθώς τα χέρια της 44χρονης είχαν υποστεί εγκαύματα και μάλιστα για δολοφονία της σε άλλο σημείο από αυτό που τελικά βρέθηκε τα αποτελέσματα της αυτοψίας φαίνεται να αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο.

Το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγουρού έχει μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου και η σορός της έχει διακομισθεί στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποία θα δώσουν και τις τελικές απαντήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να εξετάσουν τις τελευταίες κλήσεις της. Όπως έγινε γνωστό χθες κοντά στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό γεγονός που σχετίζεται με την πρόσκληση φωτιάς στο εσωτερικό του οχήματος.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα