Ελλάδα

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Την βίαζε ακόμα και νεκρή

Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων, ο 27χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές για την υπόθεση δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

Η διαδικασία της απολογίας διήρκησε σχεδόν 4 ώρες. Ο 27χρονος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, προφυλακιστέος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, βιασμού και οπλοκατοχής.

Ο 27χρονος, εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο Χανίων, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος, ενώ απολογούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, δικηγόρο Χανίων Παντελή Ζέλλιο, ομολόγησε τις πράξεις του.

Ανατριχιαστικές οι περιγραφές του

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η απολογία και η νέα παραδοχή του 27χρονου καθ’ ομολογία δράστη της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretalive.gr, ο 27χρονος περιέγραψε αναλυτικά στον ανακριτή, όσα είχε πει και προανακριτικά, ενώ παραδέχτηκε ότι βίασε την 60χρονη τρεις φορές και μάλιστα ακόμη κι αφότου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και το άψυχο σώμα της ήταν παγωμένο.

Ο κατηγορούμενος είπε, ότι βγήκε με το αυτοκίνητο για να βρει μία γυναίκα να συνερευθούν ερωτικά και όταν είδε την Σούζαν Ίτον στο δρόμο, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο.

Η άτυχη γυναίκα έπεσε στα γόνατα και βογκούσε από τους πόνους και τότε την ξαναχτύπησε, σπάζοντάς της τη γνάθο και προκαλώντας της αιμορραγία. Ο 27χρονος εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο Χανίων, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, εάν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος, ενώ απολογούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, δικηγόρο Χανίων Παντελή Ζέλλιο, ομολόγησε τις πράξεις του.

«Ο εντολέας μου, όπως και προανακριτικώς κατά την απολογία του στην Ασφάλεια Χανίων, ομολόγησε τα αδικήματα ως προς τα πραγματικά περιστατικά και αποδέχθηκε όλες τις πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται. Το μόνο που μένει να δούμε τώρα -και για αυτόν τον λόγο η ανάκριση θα συνεχιστεί- είναι τα αναλυτικά αποτελέσματα τόσο της ιατροδικαστικής έκθεσης, όσο και των εργαστηριακών εξετάσεων του γενετικού του υλικού. Ζητήσαμε και νομίζω ότι είναι απολύτως λογικό, να διενεργηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», δήλωσε ο κ. Ζέλλιος.

Υπενθυμίζεται, ότι σε βάρος του 27χρονου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής.

via

Όλη η επικαιρότητα