Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη 31χρονος Βούλγαρος

Συνελήφθη από τις αρχές και ανακρίνεται ένας Βούλγαρος ο οποίος φέρεται να είναι ο δολοφόνος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018 στην Βούλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Βούλγαρος συνελήφθη σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα και είναι 31 ετών αυτή την ώρα ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο 31 χρονος Βούλγαρος είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή ενώ αύριο το πρωί θα γίνει η αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στις 31 Οκτωβρίου του 2018. Κρατώντας το πιστόλι, περίμενε τον Μακρή να βγει από το σπίτι του και να μπει στο αυτοκίνητο.  Ο εκτελεστής τον πλησίασε και τον εκτέλεσε ρίχνοντάς του έξι σφαίρες.

Όπως φαινόταν στο βίντεο που είχε έρθει στη δημοσιότητα,   ο δράστης πλησίασε  το θύμα αμέσως μόλις επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του. Ο Γιάννης Μάκρης είχε καθίσει στη θέση του οδηγού όταν ο άνδρας πλησιάζει τρέχοντας και από το παράθυρο του συνοδηγού τον πυροβολεί εξ επαφής.

Ο άτυχος άνδρας μετά τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να γλιτώσει, ωστόσο ο δράστης τον ακολούθησε και από απόσταση μισού μέτρου συνέχισε να πυροβολεί.

Μετά από ελάχιστα βήματα ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα και ο δολοφόνος εξαφανίζεται.

Πηγή: in.gr