Ελλάδα

Δολοφονία Περιστέρι: Περισσότερες από 29 μαχαιριές στο σώμα του 41χρονου θύματος

Ακούστε το άρθρο

Όλα δείχνουν πως ο δολοφόνος του 41χρονου αποθηκάριου σούπερ μάρκετ, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στο Περιστέρι, βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή είναι σοκαριστικά αφού στην έκθεσή του αναφέρει ότι ο δράστης μαχαίρωσε πάνω από 29 φορές το θύμα του.

Και ενώ με μία και μόνο μαχαίρια τον είχε ακινητοποιήσει και ήταν πεσμένος στο δάπεδο, ο δολοφόνος συνέχιζε να χτυπά χωρίς οίκτο τον 41χρονο, κυρίως στην κοιλιά.

Το εύρημα αυτό του ιατροδικαστή, μαζί με το στοιχείο ότι η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, κάνει τους αστυνομικούς να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το θύμα άνοιξε την πόρτα στον δράστη και ότι γνωρίζονταν.

Παρά το γεγονός ότι από το σπίτι έλειπε και το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του 41χρονου, οι Αρχές δεν πιστεύουν πως η ληστεία ήταν το κίνητρο.

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο στο σαλόνι του διαμερίσματός του μέσα σε μία λίμνη αίματος και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η ιατροδικαστική εξέταση θα αποκάλυπτε τις 29 μαχαιριές και το μένος του δολοφόνου.

Το θύμα διέμενε με τη μητέρα του, η οποία όμως την ημέρα του εγκλήματος είχε πάει στην κόρη της. Οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του 41χρονου ανησύχησαν γιατί δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα που του έκαναν και πήγαν από το διαμέρισμα για να δουν τι συμβαίνει.

Το σπίτι έφερε την εικόνα έρευνας ενώ όσο και αν έψαξαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα αλλά και στους κάδους απορριμμάτων της γειτονιάς, δεν κατάφεραν να βρουν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης, αφού όπως όλα δείχνουν φρόντισε να το εξαφανίσει ίσως πετώντας το σε κάποιο φρεάτιο υπονόμου.

Πηγή: CNN

Όλη η επικαιρότητα