Ελλάδα

Δολοφονία στην Κέρκυρα-Νονά Αγγελικής: Ζούσε άσχημα, φορούσε αποφόρια

Ακούστε το άρθρο

«Όταν την κερνούσαν ένα γλυκό έτρωγε το μισό και το υπόλοιπο το κρατούσε για τον πατέρα της», λέει, μεταξύ άλλων, η νονά της 28χρονης

Την ώρα που η κηδεία της 28χρονης Αγγελικής ήταν σε εξέλιξη στην Αλβανία, η νονά της μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» για τη νεαρή κοπέλα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πατέρα της, επειδή αυτός δεν ενέκρινε την επιλογή της να έχει σχέση με έναν Αφγανό.

«Η Αγγελική ήταν λίγο κλειστή στον εαυτό της και δεν μιλούσε συχνά για τον πατέρα της. Όταν ήρθε στο σπίτι μου, έπειτα από ένα επεισόδιο, ήταν ένα ψυχικό ράκος. Ήταν πολύ φορτισμένη και γι’ αυτό εγώ δεν την ρωτούσα λεπτομέρειες. Δεν κατηγορούσε εύκολα τον πατέρα της, παρόλο που είχε ζήσει πάρα πολλά δύσκολα… Είχε αγάπη στην ψυχούλα της… Δεν έδινε δικαιώματα να κατηγορήσουν τον πατέρα της. Ζούσε άσχημα. Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, δεν φόρεσε ποτέ καινούρια. Όλα ήταν αποφόρια, από τον έναν και τον άλλον. Παρόλο που δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έστελνε χρήματα μηνιαίως σε μια θεία της στην Αλβανία, για κάποιο ξαδερφάκι της…», ανέφερε η ίδια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν την κερνούσαν ένα γλυκό έτρωγε το μισό και το υπόλοιπο το κρατούσε για τον πατέρα της. Μια φορά της είχα δώσει πέντε αμύγδαλα και τα φύλαξε για να τα φάει με τον πατέρα της. Αυτό με είχε συγκινήσει πάρα πολύ. Πέρυσι, την ημέρα των Χριστουγέννων, την είδα για πρώτη φορά να λάμπει. Είχε φάει με τον Αλί και την οικογένειά του. Είχε βρεθεί για πρώτη φορά μέσα σε μια οικογένεια που της έδειξε αγάπη και ήταν χαρούμενη… Κάνανε όνειρα, ήθελαν να παντρευτούν… Πώς μπορείς να φέρεσαι έτσι σε ένα παιδί που σου πρόσφερε τόσα…».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: ethnos.gr 

Όλη η επικαιρότητα