Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη : Νέες φωτογραφίες από το σπίτι που την χτύπησαν άγρια

Ακούστε το άρθρο

Νέες φωτογραφίες από το σπίτι της φρίκης, όπου βρήκε τραγικό θάνατο η Ελένη Τοπαλούδη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη dimokratiki.gr.

Σε αυτές διακρίνονται κηλίδες αίματος, πιθανότατα της ίδιας της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι δεν είχαν τραυματιστεί το βράδυ της φρίκης. Ακόμη φαίνεται το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο -όπως ομολόγησαν οι κατηγορούμενοι- χτυπήθηκε άγρια η 21χρονη, προτού την πετάξουν ζωντανή στη θάλασσα.

Οι φωτογραφίες παρουσιάστηκαν στο Star, προκαλώντας την οργή για τα όσα πέρασε η νεαρή κοπέλα στα χέρια των δύο που έχουν ομολογήσει τις πράξεις τους.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε την ίδια ώρα αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φίλος του Ροδίτη.

«Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένου της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε», πρόσθεσε.

Όλη η επικαιρότητα