Κόσμος

Δολοφόνησαν στο Μεξικό τη «Μις Ουρουγουάη 2006»

Ακούστε το άρθρο

Το πτώμα της κοπέλας βρέθηκε σε ξενοδοχείο

Το πτώμα της Μις Ουρουγουάη του 2006 βρέθηκε την Πέμπτη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Μεξικού, ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές, διευκρινίζοντας ότι διενεργούν έρευνα «για ανθρωποκτονία».

Το πτώμα της νέας, η οποία κατονομάστηκε ως Φατίμα Ντάβιλα από πηγή προσκείμενη στην έρευνα με την οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, βρέθηκε «στο μπάνιο» δωματίου ξενοδοχείου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Το μοντέλο, 31 ετών, «ουρουγουανής εθνικότητας, αφίχθη την 23η Απριλίου στο Μεξικό» και δήλωσε ότι επρόκειτο να δώσει συνέντευξη για κάποια δουλειά, αναφέρεται σε ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών.

Είχε στεφθεί Μις Ουρουγουάη το 2006 και είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στις ΗΠΑ την ίδια χρονιά. Είχε επίσης συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Κόσμος το 2008.

Τα τελευταία χρόνια στο Μεξικό έχουν αναφερθεί πολλά κρούσματα γυναικών που παρασύρονται να πάνε στη χώρα με ψευδείς προσφορές εργασίας στον χώρο του modeling. Σε πολλές από αυτές τις υποθέσεις, νέες εκβιάζονται για να ενταχθούν σε δίκτυα πορνείας. Πολλές από αυτές έχουν δολοφονηθεί.

Πάνω από επτά γυναίκες δολοφονούνται κάθε ημέρα στο Μεξικό, κατά πρόσφατα στοιχεία του ΟΗΕ.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα