Ελλάδα

Δολοφόνος Σούζαν Ίτον: «Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν. Ήθελα να τις γνωρίσω».

Ακούστε το άρθρο

Ο 27χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, μίλησε όχι μόνο για τη φρικτή αυτή δολοφονία αλλά και για τις επιθέσεις του σε άλλες γυναίκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, o δράστης δήλωσε: «Έχοντας μικρή ταχύτητα, χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν. Έχω πειράξει με αυτόν το τρόπο πολλές κοπέλες. Ήθελα να τις γνωρίσω».

«Συνήθως τις ακολουθούσα με ταχύτητα 10 χλμ. για αρκετή απόσταση. Τις πείραζα, τις φόβιζα και τις ενοχλούσα με τον τρόπο αυτό. Κάποιες που μου άρεσαν τις χτυπούσα κιόλας. Θυμάμαι πως σε μία ξένη κατέβηκα από το αμάξι και της είπα πως ήμουν αφηρημένος και της ζητούσα συγγνώμη. Προσφέρθηκα να τη βοηθήσω να τη μεταφέρω στο νοσοκομείο. Ήθελα να γνωριστώ μαζί τους» είπε ο 27χρονος.

Στην απολογία του, έδωσε λεπτομέρειες από τον αποτρόπαιο βασανισμό της βιολόγου: «Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές. Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Της κόπηκε το αυτί από το δεύτερο πέρασμα. Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο. Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα», τους είπε ακόμη, περιγράφοντας τη φρικτή δολοφονία της βιολόγου.

newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα