Πολιτική

Δόμνα Μιχαηλίδου: Συνέδεσε τα ευρήματα της ΑΣΟΕΕ με τα όπλα του συριακού στρατού

Ακούστε το άρθρο

Η υφ. Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις της καθώς μέσω λογικών αλμάτων “είδε” σύνδεση των ευρημάτων της αστυνομικής έρευνας της ΑΣΟΕΕ με τα όπλα του συριακού στρατού.

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου η οποία συνέδεσε τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας στην ΑΣΟΕΕ με τα όπλα που χρησιμοποιεί ο συριακός στρατός.

Συγκεκριμένα, η Υφυπουργός Εργασίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash, τόνισε τα εξής: “Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε.

Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Μιχαηλίδου προκαλεί συζητήσεις με τα λεγόμενά της.

Πρόσφατα, υπήρξαν ποικίλα σχόλια για το μήνυμα της υφυπουργού για την 28η Οκτωβρίου στο οποίο το έπος του 40 παρουσιάστηκε σαν θρίαμβος του εθελοντισμού, ενώ και η δημόσια τοποθέτησή της -πριν υπουργοποιηθεί- για “ψυχικά νοσούντες”, αναφερόμενη σε όσους επιμένουν να θυμούνται και να έχουν ως σημείο αναφοράς την αντίσταση κατά της δικτατορίας, είχε επίσης προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

news247.gr

Όλη η επικαιρότητα