Ελλάδα Ηλεία

Δώρα Ζέμπερη – Μαρτυρία σοκ: «Άκουσα κραυγές από το Β’ Νεκροταφείο»

Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της άγριας δολοφονίας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια φέρνουν στο φως μαρτυρίες δύο γυναικών. 

Οι συγκεκριμένες μαρτυρίες εξετάζονται προσεχτικά από την Αστυνομία, η οποία συλλέγει στοιχεία, προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση και να εντοπίσει το δράστη της στυγερής δολοφονίας.
 Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε μία γυναίκα το βράδυ της Παρασκευής (27/10/2017) στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, μία ημέρα μετά το φονικό εντόπισε το περιεχόμενο μιας γυναικείας τσάντας πεταμένο κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, η οποία βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Η μάρτυρας προτίθεται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, η οποία όλο αυτό το χρονικό διάστημα «χτενίζει» μια μεγάλη έκταση γύρω από το νεκροταφείο, σε μια προσπάθεια να βρει την τσάντα της άτυχης γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία εξετάζει ένα από τα σενάρια της δολοφονίας να είναι η ληστεία και ο δράστης να έχει πάρει μαζί του την τσάντα της 32χρονης, η οποία αν βρεθεί ίσως δώσει στοιχεία στις Αρχές προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται, όπως αναφέρει το anikolouli.gr, για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η Δώρα Ζέμπερη, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο.

Μία άλλη τηλεθεάτρια της εκπομπής, η οποία δεν είχε μιλήσει στις Αρχές, άκουσε κραυγές από το σημείο της δολοφονίας, ενώ βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η άτυχη Δώρα. Η μαρτυρία της κρίνεται σοβαρή και αναμένεται να αξιοποιηθεί από την Αστυνομία.

Πηγή  newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα