ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ: Αβέβαιο το μέλλον

SOS εκπέμπει η Δόξα Ν. Μανολάδας αφού για μια ακόμα φορά ελάχιστοι ήταν οι που άνθρωποι παρευρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση, σημειώθηκε έλλειψη απαρτίας  και αποφασίστηκε να γίνει μια ακόμα προσπάθεια  αύριο.

Κάτι τέτοιο πάντως μόνο πρωτόγνωρο φαινόμενο δεν αποτελεί για τους «Μαυραετούς», οι οποίοι και τα δυο προηγούμενα χρόνια είχαν βρεθεί σε ανάλογο σημείο, καταφέρνοντας όμως τότε να ξεπεράσουν τα προβλήματα. Τα πράγματα τώρα όμως είναι αρκετά δύσκολα και το μέλλον προμηνύεται αβέβαιο για την Δόξα καθώς  ισχυροί χρηματοδότες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, πλέον δεν υπάρχουν, ενώ ο ενθουσιασμός του κόσμου έχει υποχωρήσει κάτι που αποτυπώθηκε και όλη την χρονιά στις εξέδρες του «Β.Μουρκιώτης».

Η ανακοίνωση της Δόξας για την τελευταία Γ.Σ.

«Μετά και τη σημερινή γενική συνέλευση, όπου παρευρέθηκαν ελάχιστα άτομα, μιας ΟΜΑΔΑΣ που φέτος κλείνει 60 χρόνια ιστορίας, το μέλλον δείχνει αβέβαιο καθώς λύσεις και προτάσεις δεν υπάρχουν για να είναι βιώσιμη η λειτουργία της.

Τελευταία προσπάθεια συσπείρωσης ΟΛΩΝ μας και ανάδειξης Δ.Σ ορίζεται την προσεχή Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 21:00, στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού μας».