ΕΠΣ Ηλείας

Δόξα Ν. Μανωλάδας:  «Ένα πολύ όμορφο ταξίδι…»

Ακούστε το άρθρο

Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, το Δ.Σ. της Δόξας Ν. Μανωλάδας, ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος ήταν στα κρίσιμα παιχνίδια στο πλευρό της. Ακόμα, ευχαριστεί όλους εκείνους οι οποίοι βοήθησαν στην οργάνωση, προσπάθεια και πορεία της ομάδα.

Η διοίκηση επίσης συγχαρεί τον προπονητή μας Γιώργο Λαγό, τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όλοι τους υπερέβαλλαν εαυτούς για να έχουμε το αποτέλεσμα που όλοι είδαμε, την πορεία της ομάδας μέχρι τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, τη μεγάλη πρόκριση από τους ημιτελικούς, με τις δυο νίκες και την ανταγωνιστική μας συμμετοχή στον τελικό, όπου και αγγίξαμε την επικράτηση στο πρώτο ματς, αλλά και με λίγη παραπάνω τύχη στο δεύτερο, θα είχαμε στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Φυσικά δεν απογοητευόμαστε. Γνωρίζουμε από το ξεκίνημα της σεζόν, πόσες δυσκολίες είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Όλοι μαζί, βάλαμε ένα στόχο. Να επαναλάβουμε την περσινή σπουδαία πορεία και να κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω. Όχι απλά καταφέραμε στο τέλος να επαναλάβουμε την περσινή πορεία, αλλά φέτος στα Πλέι Οφ, κάναμε και το ένα βήμα παραπάνω, φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

Πάνω απ’ όλα όμως, πετύχαμε τους στόχους μας, καθώς δημιουργήσαμε το έδαφος για τη νέα σεζόν, φέραμε κοντά τον εκπληκτικό κόσμο μας, ο οποίος μαζί με την ομάδα μας, μια γροθιά, αποτελούν την πιο ισχυρή παρακαταθήκη για τη νέα σεζόν.

Για εμάς στη Δόξα, η πορεία στο Πρωτάθλημα ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Ένα ταξίδι με συγκεκριμένο προορισμό, ο οποίος είναι η δημιουργία μιας σταθερής και διαχρονικής βάσης, πάνω στην οποία η Δόξα θα γίνει ισχυρή και θα πρωταγωνιστεί στο ηλειακό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, όπως εξάλλου έχει κάνει σταθερά και απαρέγκλιτα τα τελευταία χρόνια.

Το Δ.Σ. επίσης συγχαίρει την Πρωταθλήτρια Νίκη Τραγανού και της εύχεται καλή πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».

 

Όλη η επικαιρότητα