ΕΠΣ Ηλείας

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ – ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 2 – 1: Πρώτο βήμα πρόκρισης… με ανατροπή στην επανάληψη!

Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους τελικούς της Α1, μετά την επικράτησή της επί του Ξενοφώντα με σκορ 2-1, έκανε το απόγευμα του Σαββάτου στο «Β. Μουρκιώτης», η Δόξα Ν. Μανωλάδας . Ήταν μια νίκη που ήρθε με ανατροπή από τους παίκτες του Γιώργου Λαγού, που βρέθηκαν να χάνουν από το 1ο λεπτό! Έτσι τώρα οι «αετοί», θέλουν ένα βαθμό στα επόμενα ή δυο ματς που θα γίνουν για να σφραγίσουν την είσοδό τους στους τελικούς.

Οι φάσεις και τα γκολ του ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Ξενοφώντα που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Ντέγιαν Μιλοσέσκι. Ήταν το 1ο λεπτό όταν ο Λιούρης από πλευράς Δόξας βρέθηκε στο έδαφος τραυματισμένος, οι συμπαίκτες του σταμάτησαν προς στιγμήν, ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι και ο Μπακατσέλος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Στο 5ο λεπτό ένα σουτ του Γεωργόπουλου πέρασε λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό μια επικίνδυνη σέντρα του Παντελή έδιωξαν δύσκολα σε κόρνερ οι αμυντικοί του Ξενοφώντα. Στο 10΄ ο Φ. Παναγόπουλος είχε ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ δύσκολα  ο Κανελλόπουλος. Στο 26΄ ο Μπακατσέλος μπήκε ωραία από αριστερά, όμως  τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και στο 28΄ δυνατό σουτ του Μπουρλάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτρουμπής. Στο β΄ ημίχρονο η Δόξα ήταν καλύτερη  από το ξεκίνημα και πίεσε για την ανατροπή. Έτσι στο 47΄ ο Μηλαδόπουλος σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Κουτρουμπής απέκρουσε  στο «Γ», και στο 53΄ ύστερα από φάουλ του Μπακατσέλου ο Κωνσταντόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 59΄ δυνατό σουτ του Μπουρλάκη από το ύψος του πέναλτι κατέληξε στην αγκαλιά του Κουτρουμπή και στο 61΄ σουτ του Μπακατσέλου έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κανελλόπουλου. Ώσπου μέσα σε πέντε λεπτά η Δόξα ανέτρεψε το σκορ. Στο 66΄ ο Γεωργόπουλος με βολέ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1)και στο 70΄, μετά από πάσα του Μηλαδόπουλου από αριστερά, ο Μπουρλάκης έδωσε προβάδισμα στους «αετούς» (2-1). Στο 78΄ ο Μπουρλάκης σούταρε στη κίνηση ύστερα από σέντρα του Μηλαδόπουλου από αριστερά, αναγκάζοντας τον Κουτρουμπή στην απόκρουση του αγώνα. Έτσι  έμεινε το 2-1 μέχρι τέλους.

Αυτοί που ξεχώρισαν!

Καλύτεροι από τη Δόξα οι Μπουρλάκης, Λιούρης, Μηλαδόπουλος και Γεωργόπουλος μέχρι τον τραυματισμό και την αντικατάστασή του, και από τον Ξενοφώντα οι Κουτρουμπής, Πλατανίτης  και Μπακατσέλος.

*Πολύ καλή η διαιτησία του Αγ. Πήττα

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Παντελής (71΄ Δημητρόπουλος), Σιούλας, Κολτσίδας, Λιούρης, Πυρρής, Μηλαδόπουλος (83΄ Χρυσανθόπουλος), Κριμπάς, Γεωργόπουλος (73΄ λ.τρ,. Σδρόλιας), Μπουρλάκης, Παπαδάτος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Π. Κουτσογιαννάκης, Κωνσταντόπουλος, Τ. Κουτσογιαννάκης (67΄ Αντωνόπουλος), Φ. Παναγόπουλος, Αλεξόπουλος (73΄ Μ. Παναγόπουλος), Μπακατσέλος.

Όλη η επικαιρότητα