Δούκισσα Νομικού: «Αθώα δεν υπήρξα ποτέ»

dukisa.jpg

Στην καλύτερη φάση της ζωής της και πιο κατασταλαγμένη από ποτέ, η Δούκισσα Νομικού, η οποία θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης της εκπομπής Joy στον Αντ1, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αθωότητα με την οποία την έχουν ταυτίσει, αλλά και στην απόφασή της να δημοσιοποιήσει τη σχέση της.

«Ρομαντική μού αρέσει να είμαι. Είμαι όμως περισσότερο υποψιασμένη. Να σου πω την αλήθεια, αθώα δεν υπήρξα ποτέ. Άπειρη ναι, ανυποψίαστη ναι, αθώα όμως με την έννοια της αγαθής ή της αδύναμης , όχι. Μέσα μου ένιωθα δυνατή, δεν φοβόμουν, είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου», επεσήμανε στο Big Fish.

Και κατόπιν έκανε ένα flashback στη ζωή της, κάνοντας την αυτοκριτική της. «Νομίζω ότι αντί να ψωνιστώ -στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος άνθρωπος που κάνει μια δουλειά στην τηλεόραση να ψωνιστεί- έγινα πιο σκληρή με τον εαυτό μου. Και πιο ντροπαλή. Για κάποιον περίεργο λόγο, όσο πιο αναγνωρίσιμη γινόμουν τόσο μεγάλωνε η εσωστρέφειά μου. Έχω κάνει λάθη. Μικρότερη δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ αυτό που μου συνέβαινε. Όσο κι αν έλεγα στις συνεντεύξεις μου ότι δεν παίζω κρυφτό, όσο κι αν ήθελα να πείσω τον εαυτό μου ότι απολάμβανα τη δημοσιότητα, δεν την ευχαριστιόμουν. Ένιωθα πολύ περίεργα και φοβόμουν μην πουν κάτι, μη γράψουν κάτι, μην πάω κάπου και με φωτογραφήσουν. Υπήρξαν καλοκαίρια που δεν πήγαινα για μπάνιο για να μην υπάρξει φωτογραφία μου με μαγιό στα περιοδικά. Ήταν λάθος μου. Αν κάποιος ήθελε να γράψει κάτι, θα το έκανε. Έχει τύχει να δω ακόμη και κολάζ φωτογραφιών με παραμύθια τίτλους. Ήρθε λοιπόν η στιγμή που κατάλαβα ότι δεν ζούσα κανονικά τη ζωή μου. Και αυτό ήταν λάθος, γιατί κάποια χρόνια απλώς πέρασαν χωρίς να τα χαρώ. Τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να ζω ξανά τη ζωή μου. Για παράδειγμα, αυτό το καλοκαίρι πέρασα ωραία, πήγα για μπάνιο, έκανα τις βόλτες μου… ΟΚ, μπορεί να βγει μια φωτογραφία μου στα περιοδικά, μπορεί να γράψουν και κάτι που άλλες φορές ισχύει, άλλες όχι. Και τι έγινε; Παλιά δεν ήθελα. Είχα την αγωνία να απασχολώ μόνο με τη δουλειά μου, να είμαι ασυμπαθής, απόλυτα αρεστή. Δεν κοιτούσα να ικανοποιήσω εμένα αλλά τους άλλους. Παραήμουν κλειστή. Ήθελα να προστατεύσω εμένα, την προσωπική ζωή μου, τους ανθρώπους γύρω μου. Ήμουν μαγκωμένη».

Για την επιλογή της να δημοσιοποιήσει μέσω Instagram, και συγκεκριμένα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τη σχέση της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, είπε: «Από τη στιγμή που αρκετό καιρό πριν είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα και φωτογραφίες αναφορικά με τη σχέση μου, εννοώ δεν ήταν κάτι κρυφό, ένιωσα έτοιμη να το κοινοποιήσω στο instagram και όχι μέσω μιας συνέντευξης στην οποία ενδεχομένως να πιεζόμουν να το κάνω. Καμιά φορά, όταν δεν είσαι έτοιμος να πεις κάποια πράγματα, και μόνο στην προσπάθειά σου να τα πεις, κλειδώνεις και δεν λες τίποτα στο τέλος. Ήταν μια αυθόρμητη στιγμή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου ένιωσα έτοιμη να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν γιατί δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι».

 

Πηγή: peoplegreece.com