Events

Dreamland Festival Day 2 – Line up

img_6895.jpg
Ακούστε το άρθρο

Duration 19.00 – 06.00

Cleopatra

Τι καλύτερο από το να ανοίγεις το Stage με άρωμα γυναίκας; Η Cleopatra Fyntanidou γνωστή και αγαπημένη από τα χρυσά ραδιοφωνικά χρόνια του Best έχει στιγματίσει υπέρ του γυναικείου φύλου την άποψη ότι DJing δεν είναι μόνο ανδρική υπόθεση και είναι έτοιμη να υπερασπίσει την θέση της αυτή εκείνο το Σάββατο στις 19.00 το απόγευμα!


 

Gus & Bonso

Φίλοι και συνεργάτες ο Κωσταντίνος και ο Γιάννης, είναι μαζί ως σχήμα από το 2007 μέχρι σήμερα ως Gus & Bonso με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και ποιότητα μέσα από τη δουλειά τους! Λάτρεις της House & Techno σκηνής έρχονται στο Dreamland με … «άγριες» διαθέσεις!


 

G-Pal

Ένα όνομα, μια τεράστια ιστορία! Ο Γιώργος Παλικάρης έχει πάρει πάνω του μια τεράστια γενιά των 90s στην Ελλάδα και την έχει εκπαιδεύσει σε νέους ηλεκτρονικούς ήχους. Είναι ένας καλλιτέχνης που έχει εμπνεύσει, δώσει κίνητρο, αφορμή και γενικώς έχει δώσει πολλά, σε νεότερα παιδιά ως influence για να γίνουν DJs σήμερα. Από τα σημαντικότερα και «βαρύτερα» ονόματα του φεστιβάλ, ο G-Pal έρχεται για να δώσει set από τα λίγα!


Hector

Νέος, δραστήριος, χιουμορίστας, λάτρης της Ιταλικής κουζίνας, αλλά πάνω από όλα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ! Ο Hector δικαιωματικά εδώ και 2 χρόνια είναι ο πιο παραγωγικός DJ / Producer της Θεσσαλονίκης που έχει να καυχιέται για πολλούς ακόμη DJs που σίγουρα στο επόμενο Dreamland Line Up θα είναι μέσα! Ποιοτικός στη παραγωγή και πολύ δυνατός στη DJing τεχνική, ο Πάνος θα δώσει και θα πάρει αγάπη μέσω του Dreamland stage!


Michael Tsaousopoulos

Για τον Μιχάλη, έχουν μιλήσει πολλές γενιές. Μόνο το γεγονός όσων αυτός έχει καταφέρει, του δίνει ένα μοναδικό respect για τις επιτυχίες και την πορεία του. Μόνο και μόνο επίσης το γεγονός ότι ανεβαίνει σε ένα stage απαιτήσεων αποδεικνύει τη δίψα του για το DJing!

Zenn / Kid Angelo

Γι αυτούς που τους έχουν δει LIVE ξέρουν πολύ καλά ότι αποτελούν μέρος της χρυσής επόμενης γενιάς των DJs που έρχεται! Φιλόδοξοι και αφιερωμένοι πάνω στις αξίες, την τεχνική και την συνείδηση του τι συνεπάγετε μοντέρνο DJing, ετοιμάζονται πυρετωδώς να απογειώσουν άπαντες με τη συμμετοχή τους!



Johnny Gerontakis (ft. Steve MCee)

Όποιος πραγματικά γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, ξέρει την ΑΞΙΑ που πρεσβεύει η προσωπικότητα του ανθρώπου και μετά DJ, Johnny Gerontakis! Είναι ο κύριος συντελεστής της έκφρασης EDM στην Ελλάδα, αφού δικαιωματικά την πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία χρόνια μέσα από τη μουσική και τα θρυλικά Show Me Love parties του! Δίπλα του on stage ο καλύτερος με διαφορά MC στην Ελλάδα ο Steve, ο οποίος θα κάνει το stage να πετάξει με το κέφι, την καθοδήγηση και την εμπειρία του!


HouseTwins

Νομίζω ότι οι HouseTwins βρίσκονται στη καλύτερη φάση και σίγουρα πιο δυναμική της καριέρας τους! Απίστευτη διάθεση, καθαρά πρόσωπα, επιβλητική παραγωγική δυνατότητα και εκπλήξεις στο παραπέντε πριν βγουν στο stage, βγάζουν την πεποίθηση ότι μιλάμε για ένα από τα πιο αναμενόμενα dj sets του φεστιβάλ!


DJ Gogos

Toν Gogo τον πρωτογνώρισα κάποιο χειμώνα των late 90s όταν ήμουν στο DI OGGI της Πάτρας, όπου και τότε δούλευε! Πίσω από τη φιγούρα τύπου αλά Λούκι Λουκ, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι βρισκόταν ένας DJ που έκανε στη κυριολεξία, τεχνικά «παπάδες» και πολύ περισσότερα με τα τότε μέσα! O DJ Gogos μεγάλωσε (αλλά δε πάχυνε!), έκανε λαμπρή καριέρα στη Μύκονο που στην ουσία έχτισε το profile του Space, πέρασε στο εξωτερικό και σήμερα, εδώ είναι πάλι λοιπόν για να παίξει εντός έδρας στην αγαπημένη του Πελοπόννησο!


Christian Cambas

H δεύτερη (και αγαπημένη μου) μέρα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο στο Dreamland Festival, με ένα πρωτοπόρο σε ήχο και καριέρα στο εξωτερικό Έλληνα DJ, τον Christian Cambas! Γι αυτόυς που πιθανά να μη γνωρίζουν είναι ένας από τους 2 συμπατριώτες μας DJs που είχαν τη τιμή να φιγουράρουν στο DJ Mag Top100. Αυτό συνέβη το 2005 για τον Christian που βρέθηκε στο #88… Από τότε μέχρι και σήμερα μια πλούσια καριέρα τον ακολουθεί παντού σε όλο τον κόσμο και η λατρεία του για Techno & Tech House θα σας παρασύρει στο κλείσιμο της 2ης μέρας!


Πηγή: godisadj.gr

Όλη η επικαιρότητα