Αχαϊα Επιχειρήσεις

DUR και TEDxPatras ένωσαν δυνάμεις για ακόμη μια χρονιά

Ακούστε το άρθρο

Η DUR για 4η συνεχή χρονιά αποτέλεσε χορηγός ενός ακόμη επιτυχημένου και άκρως διαδραστικού TEDxPatras, σε μία διοργάνωση που έθεσε στο επίκεντρο τις “Αξίες”- Values και παρέμεινε αξέχαστη στους συντελεστές και συμμετέχοντες που κατέκλυσαν το Royal Theater της Πάτρας, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018.

Παραμένοντας πιστή στις “αξίες” που πρεσβεύει εδώ και έξι δεκαετίες, η DUR πλαισίωσε το μοναδικό event, αναλαμβάνοντας την επιμέλεια της εμφάνισης μιας συγκεκριμένης ομάδας μεταξύ των 117 εθελοντών, με επιλογές από τη νέα της φθινοπωρινή συλλογή. Τα έντονα χρώματα και οι κλασσικές γραμμές που χαρακτήρισαν τα ενδύματα  DUR, εναρμονίστηκαν με την καινοτομία, τις πρωτοπόρες ιδέες του TEDxPatras 2018, καθώς και τη διαχρονικότητα του έργου των διακεκριμένων ομιλητών που φιλοξένησε στη σκηνή του, όπως του Διευθύνοντα Συμβούλου του WWF Ελλάς, κ. Δημήτρη Καραβέλλα, του κ. Ηλία Παυλόπουλου, Γενικού Διευθυντή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, και της διεθνούς αρχιτέκτονα και εικαστικού, κα. Άρτεμις Παπαγεωργίου.

Για όσους συμμετείχαν στο TEDxPatras 2018,η DUR επιφύλασσε μια ειδική προσφορά την οποία μπορούν να ανακαλύψουν στην Gift Bag.

Η DUR, με συνεχή παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα της Πάτρας, ενθαρρύνει κάθε προσπάθεια προώθησης και ανάπτυξης ευκαιριών, γόνιμου διαλόγου, έμπνευσης και εξέλιξης της προσωπικότητας του ανθρώπου.

Εντοπίστε σήμερα το πλησιέστερο σε σας κατάστημα DUR, ανακαλύψτε τις νέες κολεξιόν και βρείτε μοναδικές προσφορές στο ανανεωμένο e-shop:  www.dur.gr

Όλη η επικαιρότητα