Life Επιχειρήσεις

DUR: Τελευταίος μήνας εκπτώσεων έως -60%

Ακούστε το άρθρο

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στην DUR με DUR CLEARANCE” και μοναδικές προσφορές έως -60% σε όλα της τα ενδύματα! Προσθέστε στη συλλογή σας ανδρικά ενδύματα που αναδεικνύουν το προσωπικό στιλ κάθε άνδρα, τώρα σε ακόμη χαμηλότερες τιμές στα καταστήματα DUR και στο e-shop www.dur.gr .

Ανανεώστε τη συλλογή σας με ενδύματα από τη νέα κολεξιόν DUR, η οποία είναι εμπνευσμένη από το ξεχωριστό στιλ της βρετανικής εξοχής όπου πρωταγωνιστούν η  φύση με τα γήινα χρώματα. Βαμβακερά, πικέ και δίκλωνα πουκάμισα, άνετα casual t-shirts, πλεκτά μερινός από νήματα κορυφαίων οίκων, chinos παντελόνια με εξαιρετική εφαρμογή, σακάκια που αναβαθμίζουν κάθε στιλιστική επιλογή, ζεστά μπουφάν σε γήινες αποχρώσεις του πράσινου, βουργουνδί, μπλε και καφέ καθώς και μια συλλογή με χειροποίητα υποδήματα αποτελούν τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά της φετινής συλλογής.

Η DUR πιστή στα διαχρονικά σχέδια και στις κομψές επιλογές υποστηρίζει κάθε εμφάνιση με αξεπέραστη ποιότητα, στιλ και design, τώρα σε μοναδικές τιμές έως -60%, στα καταστήματα DUR και στο e-shop www.dur.gr .

Όλη η επικαιρότητα