Ηλεία Υγεία

Δυναμική κινητοποίηση: Πάνε στον υπουργό Υγείας με φάκελο βαρύ για το Κέντρο Υγείας Βάρδας

Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση στην Βουλή του νομοσχεδίου για την συρρίκνωση και του Κέντρου Υγείας Βάρδας, ξεκίνησε αλλά τόσο η 6η ΥΠΕ όσο και το Υπουργείο Υγείας θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις δικαιολογημένες ανησυχίες του λαού της Βουπρασίας και της Δυτικής Αχαΐας που εκφράζονται πλέον με δυναμικές κινητοποιήσεις.

Με κύριο σύνθημα «Το Κέντρο Υγείας Βάρδας πρέπει να είναι ανοικτό όλο το το 24ωρο για 365 μέρες το χρόνο», οι καταστηματάρχες της Βάρδας, δήμος, φορείς και εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής, συγκεντρώθηκαν χθες στις 12 το μεσημέρι έξω από το ΚΥ. Ήταν μια πραγματικά δυναμική κινητοποίηση με συμμετοχή που εντυπωσίασε, δεδομένου ότι η θερμοκρασία εκείνη την ώρα είχε  αγγίξει τους 31 βαθμούς. Οι καταστηματάρχες ύστερα από πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας έκλεισαν τα καταστήματά τους και ένωσαν τις φωνές τους με το αίτημα των κατοίκων για παραμονή και αναβάθμιση του ΚΥ που σώζει ζωές.

Ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης είναι αποφασισμένος να φθάσει μέχρι τον υπουργό Υγείας στον οποίο θα καταθέσει φάκελο με όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν το αίτημα για 24ωρη λειτουργία…

Δείτε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της ΠΑΤΡΙΣ…

Όλη η επικαιρότητα