Εκλογές

Δυναμώνει η ομάδα του Αντώνη Καράμπελα – 6 ακόμα υποψήφιοι

haralampopoyloy.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έξι ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ανεξάρτητης κίνησης «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» δηλώνουν την εμπιστοσύνη τους στον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα, με τον οποίο συμπορεύονται στις προσεχείς εκλογές. Άνθρωποι με κοινωνικό έρεισμα και διάθεση για προσφορά, στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τις εκλογές καταθέτοντας σκέψεις για τον Πύργο που οραματίζονται. Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΕΡΓΗ, Τοπογράφος Μηχανικός

Γεννημένη στην Αθήνα. Κατοικεί στον Πύργο από τα πρώτα μαθητικά χρόνια. Διπλωματούχος αγρονόμος και τοπογράφος μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, δραστηριοποιείται  από το 2005 στην πόλη του Πύργου σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Έχει σπουδάσει στο Εθνικό Ωδείο επί μια δεκαετία. Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Βεργή, πολιτικό μηχανικό και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

«Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου Αντώνη Καράμπελα, αντιμετωπίζοντας την επιλογή αυτή ως μια μεγάλη πρόκληση, μια δυνατότητα να δικαιώσω τις προσδοκίες όσων πιστεύουν ότι νέα πρόσωπα που έχουν να προσφέρουν, πρέπει να ασχολούνται με τα κοινά. Από τη δική μου πλευρά, έχω να προσφέρω τεχνογνωσία, εμπειρίες, καινοτόμες ιδέες και υπευθυνότητα στην κοινή προσπάθεια για να βγει ο Δήμος Πύργου από τα μεγάλα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει. Ο λαός του Πύργου αξίζει να μας δώσει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία και η παράταξή μας «ΠΥΡΓΟΣ – ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» μπορεί να τον διαβεβαιώσει με κάθε ειλικρίνεια και συναίσθηση ευθύνης ότι θα σταθεί αντάξια των προσδοκιών του».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΚΑΣ, Οικονομολόγος

Γεννήθηκε το 1989. Μεγάλωσε και κατοικεί στον Πύργο. Είναι γιός του Γιώργου Μπάκα και της Μαρίας Βύνια. Άγαμος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του πανεπιστήμιου Πατρών. Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, ενώ συγχρόνως συμμετέχει σε εθελοντικές ομάδες.

«Το νεαρό της ηλικίας μου, η διάθεσή μου για προσφορά και η συλλογικότητα μου πιστεύω πως είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που με διακρίνουν. Αποφάσισα να συνταχθώ και εγώ με την παράταξη «Πύργος- Έργο Πολιτών» ώστε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για την πόλη που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Ο πλέον κατάλληλος και έμπειρος να το πράξει είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Καράμπελας, στο πλευρό του οποίου αποφάσισα να συμπορευθώ και προχωράμε μαζί στην κοινή προσπάθεια να βοηθήσουμε τον τόπο μας να ανακτήσει το χαμένο έδαφος».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΡΙΝΤΖΙΚΗΣ, Μηχανικός Πληροφορικής και Τεχνολογίας Η/Υ

Γεννήθηκε το 1986 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Πύργο. Άγαμος. Πτυχιούχος Μηχανικός Τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας  Η/Υ Α.Τ.Ε.Ι Λαμίας.  Έχει στο παρελθόν εργαστεί στην ΑΤΕ bank στο τμήμα Δικτύων – χειριστής Η/Υ σε προγράμματα τραπεζών, σε λογιστικό γραφείο, ως υπεύθυνος παραγγελιών – πωλήσεων  πολυεθνικής εταιρίας για τον Νομό  Ηλείας καθώς και σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).  Μιλάει αγγλικά.

«Το οργανωτικό πνεύμα, η αναλυτική σκέψη, η ομαδικότητα, η συλλογικότητα, η επιμονή στην επίτευξη στόχων, η μεθοδικότητα και η παραγωγικότητα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά μου τα οποία σε συνδυασμό με την ανάγκη και τη διάθεσή μου για προσφορά στην κοινωνία με οδήγησαν να ασχοληθώ με τα κοινά. Στόχος μου είναι με συλλογικότητα να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο «αύριο». Έχω την  πεποίθηση ότι  με τις νέες και καινοτόμες ιδέες των νέων αλλά και με την στήριξη των μεγαλύτερων και την πείρα του υποψήφιου Δημάρχου μας Αντώνη Καράμπελα θα δημιουργήσουμε στέρεα βάση ανάπτυξης και έναν Δήμο – πρότυπο. Γι’ αυτούς τους λόγους  αποφάσισα να συμπορευτώ με την Κίνηση «Πύργος- Έργο Πολιτών» και τον Αντώνη Καράμπελα».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΣ, αγροκτηνοτρόφος

Γεννήθηκε το 1991 στον Πύργο όπου και κατοικεί.  Απόφοιτος του 4ου Γυμνασίου Πύργου. Άγαμος. Δραστηριοποιείται στον τομέα της αγροκτηνοτροφίας ως ελεύθερος επαγγελματίας επί σειρά ετών.

«Πήρα την απόφαση να συμπορευτώ με την Κίνηση «Πύργος- Έργο Πολιτών» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα καθώς ως νέος και ενεργός πολίτης νιώθω και είμαι πεπεισμένος γι’ αυτό, πως πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα και να χαράξουμε συλλογικά όλοι μαζί μια νέα πορεία η πόλη μας. Επιθυμία μου είναι να βάλω από την πλευρά μου και το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε έναν δήμο πιο ανθρώπινο, συλλογικό, παραγωγικό και ο οποίος θα λειτουργεί με γνώμονα το κοινό καλό όλων μας και με ισόρροπη ανάπτυξη τόσο στο κέντρο όσο και στα Τοπικά Διαμερίσματα. Έχουμε πρόγραμμα, απόλυτα τεκμηριωμένο και με φρέσκες ιδέες από νέους ανθρώπους στοχεύουμε στη δημιουργία ενός δήμου –πρότυπου».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, Τεχνολόγος Γεωπόνος Ζωικής παραγωγής

Γεννήθηκε το 1985 στον Πύργο Ηλείας όπου και κατοικεί. Είναι αρραβωνιασμένος με τη Μαρία Διαμαντοπούλου.  Έχει σπουδάσει Τεχνολόγος Γεωπόνος- Ζωικής παραγωγής στο ΤΕΙ Ηπείρου (Αρτα). Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης (Msc) με θέμα «Γεωργία & Περιβάλλον» στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Τμήμα Περιβάλλοντος – Μυτιλήνη). Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως σήμερα ως Αγροκτηνοτροφικός Σύμβουλος, σε χοιροτροφική μονάδα, στον τομέα των δημοσίων σχέσεων καθώς και σε καφέ και εστιατόρια. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά και είναι εν ενεργεία διαιτητής στην ΕΠΣ Ηλείας.

«Η αποφασιστικότητα, η συνέπεια, η πειθαρχία, η συλλογικότητα, το ομαδικό πνεύμα και η διάθεση για προσφορά είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που με διακρίνουν. Τα χαρακτηριστικά αυτά σε συνδυασμό με την απόφασή μου να αλλάξουν τα πράγματα και οι καταστάσεις στον τόπο που γεννήθηκα και δραστηριοποιούμαι με οδήγησαν στην απόφαση να συμπορευτώ με τον αυριανό Δήμαρχό μας Αντώνη Καράμπελα και την Κίνηση «Πύργος- Έργο Πολιτών». Η εμπειρία του Αντώνη Καράμπελα σε συνδυασμό με τη διάθεση και τις φρέσκες ιδέες των νέων ανθρώπων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο και το απόλυτα τεκμηριωμένο πρόγραμμά μας αποτελούν τα εχέγγυα  τα οποία με συλλογική προσπάθεια θα καταστήσουν τον Πύργο ως  ουσιαστική  Πρωτεύουσα του Νομού».

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, αγροκτηνοτρόφος

Γεννήθηκε το 1968 στο Γούμερο Πύργου Ηλείας όπου και κατοικεί. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Γουμέρου. Δραστηριοποιείται στον αγροκτηνοτροφικό  τομέα τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Τσαμπούκου και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, τρία αγόρια και μια κόρη.

«Η βαθιά μου εσωτερική ανάγκη να είμαι και να παραμείνω ενεργό μέλος της κοινωνίας που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε με οδήγησε στην απόφασή μου να κατέλθω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την κίνηση «Πύργος-Έργο Πολιτών» δίπλα στον Αντώνη Καράμπελα. Ξέχωρα από την εκλογή μου ή μη, θα εξακολουθήσω να είμαι ενεργό μέλος με στόχο το κοινό καλό της κοινωνίας των συμπολιτών και της πόλης μας και ένα καλύτερο παρόν αλλά και αύριο για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές. Κατοικώ και θα συνεχίσω να δραστηριοποιούμαι στα ορεινά της Ωλένης και συγκεκριμένα στο Γούμερο δίπλα στην οικογένεια και την επιχείρησή μου αλλά και δίπλα στους συμπολίτες μου με στόχο να γίνει πράξη η πολυπόθητη ισόρροπη ανάπτυξη για όλους στον δήμο Πύργου. Μαζί με τον Αντώνη Καράμπελα με την διπλή ιδιότητα του Δημάρχου και Κτηνιάτρου είμαι σίγουρος ότι τα θέματα κτηνοτροφίας θα είναι πρώτης γραμμής. Τον εμπιστεύομαι και θα επιτύχουμε».

Όλη η επικαιρότητα