Αρχική Life Γυναίκα Δύο ταινίες για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Δύο ταινίες για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ζωή και Τι Ρομαντικό! Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε οθόνη!

ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ, τη μεγάλη οθόνη

Ζωή: Η Λέα Σεϊντού και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ σε μια scifiερωτική ιστορία.

Ερωτευμένος Γιούαν στην ταινία Ζωή

Ο Κόουλ (πάντα σέξι ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) είναι ένας μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης σε μια εταιρεία που βάζει την τεχνολογία στην υπηρεσία των ανθρώπινων σχέσεων και δη των ρομαντικών. Είναι πρόσφατα χωρισμένος και συνεργάζεται με την πανέμορφη Ζόι (πανέμορφη και πάλι η Λέα Σεϊντού). Ε, πολύ θέλει να γεννηθεί το ρομάντζο; Όμως όταν κανείς δουλεύει με αλγόριθμους που καθορίζουν την πιθανότητα μιας επιτυχημένης σχέσης και σχεδιάζει “ανθρώπους” ειδικά για να γίνουν το τέλειο ταίρι, τα πράγματα μπορεί να περιπλακούν πολύ άσχημα. Και περιπλέκονται. Σκηνοθετεί ο Ντρέικ Ντόρεμους (Like Crazy).

Ζωή: Γιούαν και Λέα και ίσως κάπου είναι κρυμμένος ένας αλγόριθμος σε αυτό το ρομάντζο

Στη μικρή οθόνη (NETFLIX)

Τι ρομαντικό!: Λατρεύουμε ό,τι κι αν κάνει η Ρέμπελ Γουίλσον και ειδικά όταν υποδύεται την απρόθυμη ρομαντική πρωταγωνίστρια.

“Τι θέλεις να κάνουμε, λέει;” Ρέμπελ Γουίλσον και Λίαμ Χεμσγουορθ στην ταινία Τι Ρομαντικό!

Η Νάταλι (Ρέμπελ Γουίλσον) είναι μια νέα αρχιτέκτονας που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη προσπαθώντας να κάνει καριέρα με όχι και τόσο θεαματικά αποτελέσματα. Αδιάφορη για ερωτικές περιπέτειες, ξυπνά μια μέρα μερτά από χτύπημα στο κεφάλι και ανακαλύπτει ότιο πρωταγωνιστεί στο χειρότερό της εφιάλτη: μια ροζ ρομαντική κομεντί, όπου όλοι οι άνδρες πέφτουν στα πόδια της, τα κλισέ επαναλαμβάνονται το ένα μετά το άλλο και οι νόμοι της λογικής έχουν πάει περίπατο. Κι έτσι αντί να απολαύσει τη λατρεία του όμορφου πελάτη της Μπλέικ (Λίαμ Χέμσγουορθ) ή του κολλητού της Τζος (Άνταμ Ντιβάιν) μένει να αναρωτιέται π[ως θα ξεφύγει από όσα ζει. Στην ταινία συμπρωταγωνιστεί και η Πριγιάνκα Τσόπρα στο ρόλο της δασκάλας γιόγκα, Ιζαμπέλα.

Άνταμ Ντιβάιν, Πριγιάνκα Τσόπρα, Ρέμπελ Γουίλσον: Τι Ρομαντικό!

via