Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: Έκρυβε το χασίς σε προαύλιο Ναού-Συνελήφθη ένας ακόμα διακινητής

Ακούστε το άρθρο

Ο δράστης χρησιμοποιούσε ως καβάντζα για την απόκρυψη των ναρκωτικών κεραμίδια σε προαύλιο Ιερού Ναού

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών εντόπισαν τον 31χρονο έξω από την οικία του και σε έλεγχο που του ενήργησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν τα εξής :

•       Δυο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν 37,9 γραμμάρια κάνναβης,
•       Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακρίβειας,
•       Το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ,
•       Ένα πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και
•       Μια κάρτα SIM.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί διενήργησαν έρευνα σε προαύλιο Ιερού Ναού και συγκεκριμένα σε σημείο ανάμεσα σε στοιβαγμένα κεραμίδια, όπου ο 31χρονος είχε απευθείας οπτική επαφή από την οικία του και το χρησιμοποιούσε ως καβάντζα για την απόκρυψη των ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, στο προαύλιο του Ιερού Ναού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν, μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε δέκα ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, με κάνναβη συνολικού βάρους 138,3 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

πηγή

Όλη η επικαιρότητα