Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Δυτική Ελλάδα: «Κρούει τον κώδωνα» ο περιφερειάρχης για το ΕΣΠΑ

13391_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Επιστολή προς όλους τους δικαιούχους που εκτελούν έργα που ανήκουν στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας, με την οποία «χτυπάει καμπανάκι» , απέστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.


Με την επιστολή του ο Περιφερειάρχης αναφέρεται στην επείγουσα ανάγκη να επιτευχθεί ο καθορισμένος στόχος για τις απορροφήσεις πόρων που έχει τεθεί για το 2012.

Ταυτόχρονα ο Απόστολος Κατσιφάρας υπογραμμίζει ότι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, παρατηρείται απόκλιση από τον στόχο που έχει οριοθετηθεί και ζητά από όλους τους δικαιούχους των έργων να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να καλυφθεί η απόσταση ανάμεσα στους στόχους και στην απορροφητικότητα που έχει επιτευχθεί.

«Βιώνουμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που χαρακτηρίζεται από οξεία οικονομική και κοινωνική κρίση. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες η απορρόφηση όλων των διαθέσιμων πόρων, ακόμα και του τελευταίου ευρώ, αποτελεί για όλους ύψιστη προτεραιότητα», τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης.

«Για το σκοπό αυτό απευθύνομαι προς όλους τους δικαιούχους των έργων ΕΣΠΑ και τους ζητώ να κινητοποιηθούν και να εντείνουν στο έπακρο τις προσπάθειές τους για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και να επιτύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή εισροή πόρων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», κατέληξε ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Όλη η επικαιρότητα