Αρθρογραφία

Ε. Κονιδάρη: “Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε”

Ακούστε το άρθρο

Της Έλενας Κονιδάρη
Μέλους του Τομέα Υγείας της Ν.Δ.

Η εσωκομματική εκλογική διαδικασία της παράταξής μας, την ερχόμενη Κυριακή, αποτελεί ένα σημαντικό σκαλοπάτι για την συσπείρωσή μας και την ετοιμότητά μας για την μεγάλη εθνική εκλογική αναμέτρηση.

Αυτό σημαίνει ότι οφείλουμε να προσέλθουμε στις κάλπες της Κυριακής με συνέπεια και σοβαρότητα. Αποτελεί ένα σημαντικό πρόκριμα το οποίο θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό.

Τα τοπικά κομματικά όργανα τα οποία θα προκύψουν από τη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία θα αποτελέσουν τις μικρές κυψέλες εργασίας ανάδειξης και προώθησης του έργου της παράταξής μας. Τα τοπικά μας όργανα είναι οι ισχυροί κρίκοι της κομματική μας αλυσίδας που συνδέουν τις τοπικές κοινωνίες με την κεντρική διοίκηση. Μεταφέρουν τη φωνή, την αγωνία και τα «θέλω» του κάθε πολίτη, τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της κάθε περιοχής.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει όλοι μας να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μας και ενωμένοι, στο πλαίσιο της πολιτικής που χαράσσει η κεντρική μας διοίκηση, να ανταποκριθούμε στο αίτημα της κοινωνίας για τη διάσωση της χώρας μας. Η παράταξή μας καλείται για μία ακόμα φορά να σηκώσει το βάρος της αναγέννησης του τόπου μας. Αυτό προϋποθέτει ότι όλοι μας θα βάλουμε πλάτη σε αυτή την εθνική προσπάθεια της ΝΔ.

Οι εκλογές της 13ης Μαΐου μπορούν να αποτελέσουν ένα ισχυρό δείγμα ότι είμαστε έτοιμοι μέσα από την συνεννόησή μας, τη συνεργασία μας, τον ενωτικό μας και παράλληλα ουσιαστικό μας λόγο, να ανταποκριθούμε στην ανάγκη διάσωσης της χώρας μας.

Όλη η επικαιρότητα