Εκτροπή και… σμπαράλια το Σιτροέν στο Αγρίδι! [ΦΩΤΟ]

Η επικινδυνότητα της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας αναδείχθηκε για μία ακόμα φορά χθες το μεσημέρι, στη γνωστή στροφή στο ύψος του Αγριδίου, καθώς από καθαρή τύχη δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές σε τροχαίο ατύχημα.

Λίγο πριν από τις 2:30μ.μ., ένα κίτρινο Σιτροέν Σάξο που οδηγούσε ένας 26χρονος από τον Πύργο, με κατεύθυνση προς Πύργο, εξετράπη για άγνωστο λόγο από την πορεία του, πήρε «τρελή» τροχιά, προσέκρουσε σε μια μουριά και ύστερα «προσγειώθηκε» διαλυμένο στην αυλή ενός σπιτιού. Όπως μας είπε ο κάτοικος του σπιτιού, κ.Γιάννης Μπιρμπίλης, στάθηκε τυχερός διότι στο σημείο όπου ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο, ετοιμαζόταν να σταθμεύσει το τρακτέρ του για να φορτώσει ξύλα.

«Πέντε λεπτά νωρίτερα να είχα κατέβει με το τρακτέρ να φορτώσω τα ξύλα, θα είχαμε σοβαρό σκηνικό, διότι εκεί που έμεινε το αυτοκίνητο, εκεί θα ήταν το τρακτέρ. Μόλις άκουσα τον θόρυβο, βγήκα έξω και είδα το αμάξι στο σημείο που το βλέπετε τώρα και τον πιτσιρικά περίπου 20 μέτρα μακριά να έχει πιαστεί στο σύρμα της περίφραξης και να είναι ξαπλωμένος και γεμάτος αίματα. Φαινόταν ότι έχει τραυματιστεί στο πόδι και στην κοιλιά, γιατί δεν κουνιοταν. Καλέσαμε αμέσως ΕΚΑΒ και αστυνομία και ήρθαν και τον διεκόμισαν. Από ό,τι μου είπε, τον έκλεισε κάποιο αυτοκίνητο σε προσπέραση και για αυτό βγήκε από τον δρόμο», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Μπιρμπίλης, προσθέτοντας ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα στο παρελθόν.

 

«Είναι καρμανιόλα ο δρόμος, δεν έχει μπάρες, είναι συνεχείς οι διασταυρώσεις, τα οχήματα συχνά κινούνται με υπερβολική ταχύτητα, και κάθε τόσο θρηνούμε θύματα. Πριν από 20 ημέρες ένας ιερέας από τον Πύργο κινδύνευσε στο εικονοστάσι του Προφήτη Ηλία και το αμάξι έπεσε πάλι μέσα. Συνέχεια η ίδια ιστορία», τόνισε ο κ. Μπιρμπίλης.

 

 

Ο 26χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.