Χωρίς κατηγορία

Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ 0 – 2: «Καθάρισε» σε δυο λεπτά!

Ακούστε το άρθρο

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, παίζοντας με τον «αέρα» της μεγάλης του νίκης – πρόκρισης στο κύπελλο, κερδίζοντας στο Σιμόπουλο με σκορ 2 – 0 την Α.Ε. Πηνείας, η οποία άντεξε  έως το  60΄! Στο λεπτό λοιπόν αυτό ο ταλαντούχος  Σωτηρόπουλος  με πλασέ, εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση έγραψε το 0 – 1, διώχνοντας το άγχος των συμπαικτών του! Για να έρθει στο επόμενο λεπτό ο Έλιοτ με δυνατό σουτ να «σφραγίσει» τη νίκη της ομάδας του! Απέναντι στα παιδιά της Α.Ε. Πηνείας που στάθηκαν αξιοπρεπώς στο γήπεδο όσο είχαν δυνάμεις, και ιδίως στο α΄ ημίχρονο, παρά την τιμωρία της ΕΠΣΗ, πράγμα που σημαίνει ότι θα αγωνιστούν για την ιστορία της ομάδας, έως το φινάλε του πρωταθλήματος, και σίγουρα τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

ΠΗΝΕΊΑ: Πολυζωγόπουλος, ΑργυρόπουλοςΝ. , Λιακόπουλος Δ., Κανδυλιώτης, Βλασσόπουλος, Μπλούφας, Χριστακόπουλος(85΄Γεωργόπουλος), Λιακόπουλος Κ., Ρούγκο (87΄Νικολόπουλος), Παρασκευόπουλος Β., Κουτσόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ : Τζ. Άλλα , Κουτσογιαννόπουλος(78΄Δρές) ,   Ρουμελιώτης , Αλεξανδρόπουλος Φ., Ρηγόπουλος  , Σπηλιωτόπουλος, Κουρούβανης(46΄Μπιμπής) , Νικολόπουλος,  Έλιοτ(85΄Ασημακόπουλος), Οικονομίδης (80΄Αλεξανδρόπουλος Αν.), Σωτηρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα