Αίας Γαστούνης: «Εμπλοκή» στο… παραπέντε στην συγκρότηση Δ.Σ.!

Την ώρα λοιπόν  που όλα είχαν πάρει το δρόμο τους, και απόντες ανέμεναν  τη συγκρότηση ενός ισχυρού Δ.Σ. με στόχο τον πρωταθλητισμό στον ιστορικό Αίαντα Γαστούνης, παρουσιάστηκε «εμπλοκή»…! Καθώς λόγω απουσίας κάποιων από τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ., αναβλήθηκε η συγκρότηση σε Σώμα της νέας διοίκησης.

Μάλιστα  αποφασίστηκε η νέα συνάντηση να γίνει την  ερχόμενη Παρασκευή, με την προϋπόθεση  φυσικά να έχουν ξεπεραστεί  τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν  την τελευταία ώρα!

Η αναβολή αυτή, φέρνει αναβολή και σε μια σειρά από θέματα που σταδιακά θα αρχίζουν να δρομολογούνται μόλις ολοκληρωθεί το Δ.Σ., όπως είναι φυσικά ο καθορισμός του μπάτζετ,  και ο καταμερισμός των αρμοδιοτήτων.

Πάντως αυτή την ώρα τίποτα δεν αποκλείεται…, καθώς η «εμπλοκή» στα κοινά του Αίαντα κάποιων νέων προσώπων, έχει δημιουργήσει «σάλο»… ανάμεσα στα ονόματα που είχαμε αρχικά ανακοινώσει, μεταξύ αυτών, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, αδερφός του Πάνου Θεοδωρακόπουλου, επίσης οι πρώην πρόεδροι, Θανάσης Θεοδόσης, Σάκης Λαγανόπουλος, ο πρώην αντιπρόεδρος Γιώργος Μπίρμπας, καθώς και άλλα γνωστά πρόσωπα, αλλά και άλλα νέα και φιλόδοξα πρόσωπα, όπως οι, Γιάννης Κόλλιας, Γιώργος Μπιζάνης, Ανδρέας Νίκας, Γιάννης Κακλαμάνος, Κώστας Καραμιχάλης, Θύμιος Κλάδης, Κώστας Μόττας, Χαράλαμπος Μπακόπουλος και Γιώργος Παναγούλιας. Με τους περισσότερους να δηλώνουν ότι αποχωρούν, και δεν εχουν σκοπό εστω και στο μέλλον να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Αίαντα!