ΕΠΣ Ηλείας

Αίας Γαστούνης – Νίκη Τραγανού 0-0: Αντάξιο της ιστορίας τους αλλά χωρίς γκολ!

Ακούστε το άρθρο

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο ντέρμπι του Πηνειού, ο γηπεδούχος και αρκετά φιλόδοξος φέτος Αίας Γαστούνης, και η Νίκη Τραγανού που σιγά – σιγά ανακάμπτει! Έμειναν στο 0 – 0 , με τον Αίαντα να χάνει την ευκαιρία να περάσει μόνος πρώτη στην βαθμολογία της Α1!

Πάντως ήταν ένα ντέρμπι με λίγες φάσεις για γκολ, αλλά με πολύ δύναμη και πάθος, που όμως προς τιμή και των δυο ομάδων, έγινε σε αθλητικά πλαίσια, με τον Αίαντα να έχει απλά την εδαφική υπεροχή! Στο 43′ ωραία αντεπίθεση της Νίκης, ο Δ. Κολοτούρος άνοιξε για τον Ν. Κολοτούρο, αυτός έκανε το σουτ, αλλά ο Κουρλός απέκρουσε στην κλειστή γωνία. Ενώ στο 46′ από καλή θέση μέσα στην περιοχή, ο Σταθάτος έκανε το σουτ άουτ.

Στο 55′ γύρισμα του Σταθάτου από πλάγια, στην κίνηση ο Καράμπελας από το ύψος της μικρής περιοχής, το σουτ άουτ. Στο 66′ ωραία σέντρα του Χριστοφοράτου, κεφαλιά του Καράμπελα άουτ. Στο 67′ πλασέ του Καράμπελα από το ύψος της περιοχής, ψηλά άουτ. Στο 80′ δυνατό σουτ από τον Δούλο, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Αν. Αντωνόπουλος. Τέλος στο 92′ στην τελευταία ευκαιρία του ματς , έφυγε στην αντεπίθεση, ο Ι. Κασσιανός την Νίκης που έδωσε στον Παπαβασιλείου κι αυτός στον Δ. Κασσιανό, που έκανε το πλασέ από καλή θέση άουτ.

ΑΙΑΣ: Κουρλός, Χριστοφοράτος (75′ Μπατζακόπουλος) Χατζηαράπης (70′ Μπουρούκης), Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος , Γκίνης, Καράμπελας, Βράπι.

ΝΙΚΗ: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης, Καλογερόπουλος, Βατσής (86′ Δ. Κασσιανός), Δ Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος 28′ λ.τ. Παπαβασιλείου), Ν. Κολοτούρος (Ι. Κασσιανός).

Όλη η επικαιρότητα