Γ Εθνική

Αίας Γαστούνης – ΠΑΟΒ Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκης 2-1: Με ανατροπή… στην επανάληψη!

Ακούστε το άρθρο

Τα «δόντια» του και κόντρα στον μεγάλο ΠΑΟΒ της Γ΄ εθνικής, όπως και την περασμένη Κυριακή κόντρα στη Ζάκυνθο, έδειξε και χθες στην έδρα του ο φιλόδοξος φέτος στην Α1 κατηγορίας Αίας Γαστούνης , κερδίζοντας με σκορ 2 -1 ! Στο 7΄απευθείας φάουλ με τον Μπουρούκη έδιωξε σε κόρνερ ο Λαδάς. Στο 10΄από βαθιά μπαλιά του Μπουρούκη, ο Σταθάτος έγινε αποδέκτης μέσα στην περιοχή μόνος του, απέφυγε και τον τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε στο δοκάρι. Ο Παμβουπρασιακός άνοιξε το σκορ με κόρνερ του Λιόση και κεφαλιά του Σαμπανέι, την οποία απέκρουσε ο Κουρλός, αλλά η μπάλα έφτασε ξανά στον Σαμπανέι, ο οποίος με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Αίας ισοφάρισε στο 59΄με τον Σταθάτο, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνα και έκανε το πλασέ στα δίχτυα, για κερδίσει πέναλτι στο 59΄ο Αίας για χέρι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καράμπελας.Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε, αλλά δεν υπήρξαν ιδιαίτερα κλασικές ευκαιρίες, πλην μιας κεφαλιάς του Βας άουτ και ενός πλασέ του Τσέλα με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, επίσης άουτ.

Αίας: Κουρλός, Χριστοφοράτος, Γεωργόπουλος, Παπαχριστόπουλος , Αρβανίτης, Γκίνης, Τσακοπιάκος, Μπουρούκης, Σταθάτος, Μπατζακόπουλος, Καράμπελας (Δούλος, Παναγιωτόπουλος, Τσέλα, Λούρμπας).

Παμβουπρασιακός: Λαδάς, Λιόσης, Μακρής, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Παπαλάμπρος, Παναγάκης, Βας, Θεοφιλόπουλος, Τσούλης. (Ρουγκάλας, Σαμπανέι, Ντόμας, Σίνος, Γούρμος, Κατσίγιαννος, Παλούμπης).

Όλη η επικαιρότητα