Αρχική Ελλάδα Έμπαινε το πρωί στα σχολεία και «ξάφριζε» τους καθηγητές

Έμπαινε το πρωί στα σχολεία και «ξάφριζε» τους καθηγητές

Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός για κλοπές σε Σχολικά κτίρια. Εξιχνιάσθηκαν συνολικά δεκαέξι περιπτώσεις

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 11-6-2018 στον Βύρωνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο της διερεύνησης υποθέσεων κλοπών από Σχολικά κτίρια, ταυτοποίησαν τον δράστη και αποκάλυψαν την εγκληματική του δραστηριότητα.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο 32χρονος εισέρχονταν πρωινές ώρες σε Σχολικά κτίρια, κατευθύνονταν στα γραφεία των καθηγητών και εκμεταλλευόμενος την απουσία τους, αφαιρούσε κινητά τηλέφωνα, tablets , τσάντες και διάφορα άλλα αντικείμενα των διδασκόντων. Επιπλέον μετέβαινε σε φροντιστήρια, γυμναστήρια, κολυμβητήρια και διάφορα καταστήματα και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία των υπαλλήλων, αφαιρούσε αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δεκαέξι (16) περιπτώσεις κλοπών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εκ των οποίων δεκατρείς (13) από Σχολικά κτίρια, μία (1) από φροντιστήριο, μία (1) από κολυμβητήριο και μία (1) από κατάστημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για συμμετοχή του σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

πηγή