Ηλεία

Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας: Πρωτιά για τους νέους εμπόρους και το Νίκο Σιαψάλη!

Ακούστε το άρθρο

Πρωτιά για την παράταξη «Ενιαίο ψηφοδέλτιο Νέων Εμπόρων Ήλιδας», πρωτιά και για τον Νίκο Σιαψάλη στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας που διενεργήθηκαν το Σαββατοκύριακο.

Η παράταξη «Ενιαίο ψηφοδέλτιο Νέων Εμπόρων Ήλιδας», μετά την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων, έλαβε 176 ψήφους και καταλαμβάνει οκτώ έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η παράταξη «Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Ήλιδας» έλαβε 35 ψήφους και καταλαμβάνει μία έδρα στο νέο συμβούλιο.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής και ψήφισαν 218 άτομα, ενώ κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν τέσσερα λευκά και τρία άκυρα ψηφοδέλτια.

Πρώτος σε σταυρούς από την παράταξη «Ενιαίο ψηφοδέλτιο Νέων Εμπόρων Ήλιδας» αναδείχθηκε ο Νίκος Σιαψάλης με 118 σταυρούς και ακολουθούν οι: Γιάννης Γεωργακόπουλος με 77, Φώτης Νικολόπουλος με 75, Νταϊάνα Βαρνάβα με 74, Νίκη Πυλαρινού με 65, Διονύσιος Παυλόπουλος με 61 και Φώτης Δέρβος  και Θεόδωρος Τριγωνίδης με 57 σταυρούς.

Από την παράταξη «Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Ήλιδας» εκλέγεται η Λένα Κορδονούρη με 22 σταυρούς.

Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων ο Νίκος Σιαψάλης δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εμπόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Πραγματικά πολλά ‘ευχαριστώ’ μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τη  μεγάλη νίκη που πετύχαμε, μία νίκη που ανήκει σε όλους και θα συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά για το καλύτερό για τον σύλλογό μας».

Όλη η επικαιρότητα