Ηλεία

Εμπορικός Σύλλογος Κρεστένων: Νέος πρόεδρος ο Τάσος Καρνάρος

Ακούστε το άρθρο

Ο Ιδιοκτήτης επιχείρησης αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Ηλείας, Τάσος Καρνάρος, εξελέγη νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων, όπως προέκυψε κατά τις διαδικασίες συγκρότησης σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Αντώνης Μαρκουλίνος, ταμίας ο Γιάννης Βίτσας, Ειδικός Γραμματέας ο Κώστας Μαντζαράπης και Γενική Γραμματέας η Πένυ Καλογεροπούλου.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, ο κ. Καρνάρος εξέφρασε στην εφ. «Πατρίς» τις ευχαριστίες του προς όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, μαζί με όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, για την ανάκαμψη του εμπορικού κόσμου των Κρεστένων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κρεστένων ξεκινά μια νέα πορεία. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, καταφέραμε να επανασυστήσουμε τον Σύλλογο με στόχο να δώσουμε φωνή στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας και να αναδείξουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.  Σηκώσαμε πολύ μεγάλο βάρος στα χρόνια της κρίσης, εξαιτίας της υπερφορολόγησης και της ταυτόχρονης μείωσης της αγοραστικής δύναμης των συμπολιτών μας. Επιδίωξή μας είναι να συμβάλουμε στην ανάκαμψη του εμπορίου και να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης και εξωστρέφειας, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά της περιοχής μας», δήλωσε ο κ. Καρνάρος.

Όλη η επικαιρότητα