Ηλεία

Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: Νέος πρόεδρος ο Ηλίας Ξανθούλης

Ακούστε το άρθρο

Ο Ηλίας Ξανθούλης αναδείχθηκε πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, ύστερα από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών του νεοκλεγμένου προεδρείου.

Αναλυτικά το ΔΣ:

Πρόεδρος: Ηλίας Ξανθούλης 9 ψήφοι
Αντιπρόεδρος: Νίκη Χρονοπούλου 9 ψήφοι
Γενικός Γραμματέας: Νικόλαος Σκορδαλής 9 ψήφοι
Ταμίας: Κωνσταντίνος Ντεβενέζος 9 ψήφοι
Μέλη: Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, Άγγελος Αθανασόπουλος, Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, Απόστολος Χήνος, Αλέξιος Μυλωνόπουλος

Η πρώτη δήλωση του Ηλία Ξανθούλη

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η θέση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου ενός εκ των πλέον ιστορικών Συλλόγων της περιοχής μας αλλά και του Νομού μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την επιλογή τους και να διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να αναδείξω τα προβλήματα της αγοράς και των επαγγελματιών μας.

Είναι γνωστό ότι εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο, τα αποτελέσματα της οποίας φάνηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια με δυσάρεστες συνέπειες για τον κλάδο των εμπόρων.

Μέλημά μας πρέπει να είναι η στήριξη της αγοράς με μέσα και κίνητρα που οφείλει να δώσει επιτέλους η Πολιτεία, ώστε να μην ξαναδούμε καταστήματα και επιχειρήσεις να κλείνουν τόσο άδικα, και η εφαρμογή προγραμμάτων που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες μας να σταθούν στα πόδια τους και να προχωρήσουν.

Είναι μια διαρκής προσπάθεια που μας χρειάζεται όλους μαζί και ενωμένους γιατί έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κρατήσουμε πέραν των άλλων κοντά μας, τη μεγάλη δύναμή μας, που είναι η εμπιστοσύνη των ίδιων των καταναλωτών.

Όλη η επικαιρότητα