Προγνωστικά

Έχει over ο τελικός των αουτσάιντερ

Ακούστε το άρθρο

Ασύλληπτα πράγματα έγιναν στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο, με τα δύο αουτσάιντερ να παίρνουν την πρόκριση κάνοντας επιβλητικές εμφανίσεις.

Γράφει στο bet-hoven.netο Νίκος Καπίρης

Φάμπιο Φονίνι και ΝτούσανΛάγιοβιτς βιώνουν μερικά από τα χάιλαιτς της καριέρας τους αυτή την εβδομάδα. Ο Ιταλός απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ με 6/4, 6/2, κάνοντας μπρέικ όλο το απόγευμα, ενώ ο Σέρβος επικράτησε του Ντάνι Μεντβέντεφ με 7/5, 6/1 γυρίζοντας το πρώτο σετ από 1/5!! Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν, οπότε δεν υπάρχει ιστορικό. Φαβορί ο Ιταλός για τους μπουκ, αλλά ποιος μπορεί να υποτιμήσει τον Λάγιοβιτς που δεν έχει χάσει σετ στο τουρνουά!

Δεν υπάρχει το 1.45 του Φονίνι, ούτε το 2,70 του Λάγιοβιτς. Δεν υπάρχει χώρος για φαβορί και μαθηματικά εδώ. Θα βρεθούν αντιμέτωποι δύο παίκτες που έχουν τη μοναδική ευκαιρία της ζωής τους να κατακτήσουν Μάστερς. Για τον Σέρβο είναι ο πρώτος τελικός της καριέρας του σε υψηλό επίπεδο. Ο Ιταλός έχει ήδη 8 τρόπαια, ενώ από τους 7 πρόσφατους τελικούς που έχει παίξει, οι 5 κρίθηκαν στα τρία σετ. Θα δώσουν το 200% για τη νίκη και στοιχηματικά αξίζει μόνο το ποντάρισμα στα γκέιμ.

Όλη η επικαιρότητα