Προγνωστικά

Έχει… «ψωμί» στο φινάλε!

Ακούστε το άρθρο

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven!

Θετικά έκλεισε η χθεσινή ημέρα, καθώς πέρασαν δύο από τα τρία σημεία που προτάθηκαν. Η Χέρτα με τη Ντόρτμουντ επιβεβαίωσαν το αμφίσκορο από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, ενώ η ΣΠΑΛ με τη Ρόμα όπως αναμενόταν δεν κράτησαν το μηδέν και βγήκε το over 2.5 (2-1). Χάθηκε ο άσος της Τορίνο με τη Μπολόνια (2-3).

Γράφει στο BethovenoΗλίας Μαλιγιάννης

Από το σημερινό κουπόνι, θα εστιάσω στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας των πρωταθλημάτων σε Βέλγιο και Δανία. Υπάρχουν ομάδες με κίνητρο, αλλά και αδιάφορες, οπότε χρειάζεται προσοχή στα ματς που θα επιλέξουμε.

Για τη Superliga της Δανίας, έχει ενδιαφέρον ο άσος της Έσμπιεργκ που φιλοξενεί τη Βάιλε. Η γηπεδούχος ομάδα, είναι στην εξάδα της κατάταξης και θέλει τη νίκη ώστε να μη νοιαστεί για τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Αντιθέτως, η Βάιλε είναι σε μεταβατικό στάδιο μετά την αλλαγή προπονητή και ετοιμάζεται για την τελική «μάχη» της παραμονής. Να σημειωθεί ότι το σύνολο του Γκάλκα, δεν έχει πάρει νίκη εκτός έδρας στη φετινή σεζόν. Καλύτερα στοιχεία συνολικά η Έσμπιεργκ, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Δεύτερη επιλογή από το ίδιο πρωτάθλημα, η αναμέτρηση της Χόρσενς με αντίπαλο τη Μπρόντμπι. Αμφότερες έχουν βαθμολογικό κίνητρο και αναμένεται να μην αρκεστούν στην ισοπαλία, παρότι οι φιλοξενούμενοι βολεύονται με αυτή, αλλά και με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Η Χόρσενς έχει λιγότερες ελπίδες για την εξάδα, διότι θέλει μόνο νίκη και να μην κερδίσουν άλλες τρεις ομάδες. Θα ψάξει το γκολ η συνήθως αμυντική ομάδα του Μπο Χένρικσεν και είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο. Επιλογή το over 2.5 γκολ.

«Κατηφορίζοντας» προς Βέλγιο, κράτησα το παιχνίδι της ΖούλτεΒάρεγκεμ με τη Γκενκ. Βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο από πλευράς Γκενκ, η οποία θέλει να μείνει στο +6 από την Κλαμπ Μπριζ, διαφορά που μειώνεται στο μισό με την έναρξη των πλέι οφ. Η Ζούλτε απλά περιμένει την έναρξη των πλέι οφ 2 και θα κάνει το παιχνίδι της δίχως άγχος και πίεση. Όπου… «παιχνίδι της», σημειώστε μια επιθετική νοοτροπία που θα ψάξει το γκολ, γεγονός που την κάνει ευάλωτη αμυντικά. Άλλωστε η Γκενκ, έχει τα «όπλα» να σκοράρει και είναι το φαβορί. Combo g/g &over 2.5.

Τέλος, ένα πιο συντηρητικό ζευγάρι, το Κόρτραϊκ – Άντβερπ, αναμένεται πιο κλειστό με τις άμυνες και την τακτική να έχουν τον πρώτο λόγο. Η Κόρτραϊκ δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, η Άντβερπ ουσιαστικά εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ διότι Γάνδη και ΣιντΤρούιντεν παίζουν μεταξύ τους και δεν κινδυνεύει. Θα παραταχθεί με απουσίες η ομάδα του Μπόλονι, ενδέχεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Safe επιλογή εδώ το εύρος γκολ «2-3», που έχει επιβεβαιωθεί ουκ ολίγες φορές στα ματς της κάθε ομάδας.

Δείτε εδώ καζινο με μπονουςεγγραφης

Όλη η επικαιρότητα