Εκλογές Ηλεία

«Έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα…» – Σκληρή ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου Γ. Λέντζα για τις δεσμεύσεις λογαριασμών

Ακούστε το άρθρο

Η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών, πολιτών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, δείχνει το μέγεθος της ανυπαρξίας και  της ανυποληψίας μιας παραπαίουσας δημοτικής αρχής, η οποία εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει χάσει κάθε ίχνος επαφής με την πραγματικότητα αλλά περισσότερο με τους πολίτες.

Το νέο… ανδραγάθημά της, να δεσμευθούν τραπεζικοί λογαριασμοί συνδημοτών μας, στη περιοχή του Καπελέτου, λόγω οφειλών σε νερό, είναι παραπάνω από αδιανόητο.

Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, η δημοτική αρχή, αντί να στέκεται δίπλα στους πολίτες, ψάχνοντας να βρει τρόπους που θα τους βοηθήσει και θα τους στηρίξει για να αντεπεξέλθουν στις όποιες υποχρεώσεις τους, βρίσκει την εύκολη λύση της… οικονομικής εξόντωσής τους, με κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς για πληρωμές οφειλών νερού. Ενός νερού-αγαθού που σχεδόν σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, είναι ακατάλληλο ακόμα και για τη σωματική μας καθαριότητα ποσό δε για πόση.

Ευτυχώς που σε λίγους μήνες, οι αγανακτισμένοι πολίτες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα βάλουν, με την ψήφο τους, στο περιθώριο όλους αυτούς που μοναδικό τους μέλημα έχουν την διατήρηση της πολιτικής καρέκλας. Ο ίδιος λαός με το αλάθητο κριτήριό του, θα ψηφίσει μια νέα δημοτική αρχή η οποία πρώτα και πάνω απ΄ όλα θα έχει την προστασία του πολίτη.

Όλοι μαζί μπορούμε!

Γιάννης Λέντζας

Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Όλη η επικαιρότητα