Αχαϊα

ΕΕΑΣΚΠ: Με επιτυχία στην Πάτρα η ενημερωτική εκδήλωση για τη Θεραπευτική Κάνναβη και τις εφαρμογές της

Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρωτοποριακή ενημερωτική εκδήλωση της ΕΕΑΣΚΠ για τη Θεραπευτική Κάνναβη και τις εφαρμογές της το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ στη Πάτρα.

Την εκδήλωση ξεκίνησε ο συντονιστής και Γ.Γ. ΕΕΑΣΚΠ κ. Δημήτριος Μπάλλας και κατόπιν συνέχισε η Πρόεδρος κα Μαργαρίτα Καραγιώργου-Λάζαρη, με το καλωσόρισμα της προς τους καλεσμένους, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.

Επίσης εξήρε τον μοναδικό κύριο ομιλητή της εκδήλωσης κ. Γιώργη Οικονομόπουλο με σύντομη αναφορά στο πλούσιο βιογραφικό του.

Η ομιλία του κ. Γ. Οικονομόπουλου ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή και στο τέλος της, τέθηκαν ερωτήματα από τους προσκεκλημένους, τα οποία απαντήθηκαν λύνοντας πολλές απορίες των παρευρισκόμενων.

Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους μέλη Δ.Σ. συλλόγων- ομίλων της περιοχής, όπως ¨Άλμα Ζωής¨, ¨ΑγκαλιάΖΩ¨, ¨Inner Wheel European¨, κ.α., εθελοντές, φίλους και μέλη της ΕΕΑΣΚΠ, καθώς και όσους φίλους και μέλη μας τίμησαν από το Αγρίνιο. Πολλά ευχαριστώ στον κ. Βασίλειο Φούτση, ο οποίος μετέβη από την Αθήνα για την εκδήλωση της ΕΕΑΣΚΠ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί επίσης θερμά τον Ιατρό κ. Γ. Οικονομόπουλο και τους εξαίρετους συνεργάτες του, τον κ. Νίκο Ρώμα και την κα Μίνα Χονδρού για την τιμή που μας έκαναν ερχόμενοι από Αθήνα για να μας ενημερώσουν για το ξεχωριστό θέμα της Φαρμακευτικής Κάνναβης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ, το Δημοσιογράφο και Συγγραφέα κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου για τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ είναι θετικό στις νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις εφόσον είναι τεκμηριωμένες, αισθάνεται πρωτοπόρο για τις επιλογές του στην ενημέρωση των ΑμΣΚΠ και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει την έγκριτη και έγκυρη ενημέρωση των μελών του σε όλα τα επίπεδα!

Θεωρεί ότι η Γνώση είναι Δύναμη και ότι ο φόβος για κάθε τι νέο είναι ανασταλτικός παράγοντας στην πρόοδο και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Όλη η επικαιρότητα