Ηλεία

ΕΕΕΕΚ Πύργου: Έκοψε την βασιλόπιτά του (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο ΕΕΕΕΚ Πύργου η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όπως κάθε χρόνο ο υπουργός κ. Μπαξεβανάκης Δημήτρης, η αντιδήμαρχος Πύργου κ. Αγγελακοπούλου Ανδριάννα, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Δημητρέλλος Βασίλειος, η υπεύθυνη πολιτιστικών προγραμμάτων κ. Τερζή Τίτα, η πρόεδρος του συλλόγου ΑμεΑ του νομού Ηλείας «Ήλις» κ. Ρηγοπούλου Αγαθή, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Πύργου κ. Μπόμπας Παναγιώτης και ο τέως πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπαδάτος Γιάννης.

Οι βασιλόπιτες παρασκευάστηκαν από το εργαστήριο μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής του σχολείου μας, όπως κάθε χρόνο. Το φλουρί της πίτας των μαθητών κέρδισε ο μαθητής Παναγιώτης Α.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Το φλουρί της πίτας των εκπαιδευτικών έτυχε στον Υπουργό. Το φλουρί της πίτας του συλλόγου των γονέων έτυχε στον Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Συζητήθηκε το θέμα στέγασης και μεταφοράς του σχολείου καθώς και φλέγοντα θέματα των εκπαιδευτικών. Η κ. Τερζή με την ευκαιρία της βασιλόπιτας απένειμε τιμητικό έπαινο για τη συμμετοχή του σχολείου μας στο διαγωνισμό βραβείων μαθητικού θεάτρου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 19 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και την ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι.

Όλη η επικαιρότητα