Ηλεία

Ευχαριστίες προέδρου Βαρβάσαινας για τον καθαρισμό ρεμάτων

Ακούστε το άρθρο

Σημαντική υπήρξε η συμβολή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον καθαρισμό ρεμάτων στη δημοτική κοινότητα Βαρβάσαινας.

Η έντονη βλάστηση, αλλά και φερτά υλικά που είχαν σωρευτεί για χρόνια στις κοίτες των ρεμάτων περιμετρικά του οικισμού, είχαν δημιουργήσει μια κατάσταση άκρως επικίνδυνη σε συνθήκες ακραίων βροχοπτώσεων.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αθανάσιος Τσόπελας απευθύνθηκε στη  Διεύθυνση Τεχνικών Έργων η οποία με εντολή του διευθυντή Μιχάλη Καλογερόπουλου έστειλε άμεσα συνεργεία τα οποία αποκατέστησαν το πρόβλημα πριν οι μεγάλες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών προκαλέσουν κινδύνους.

Ο κ. Τσόπελας ευχαριστεί δημόσια τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Παναγιώτη Μπράμο, τον διευθυντή Τεχνικών Έργων κ. Μιχάλη Καλογερόπουλο, τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας κ. Κων/νο Μπαλκάμο και τον χειριστή εκσκαφέα κ. Θεόδωρο Μαυρομάτη για την πολύτιμη συμβολή τους στην αποκατάσταση του προβλήματος.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, συγκεκριμένα τον χειμώνα του 2012, η Βαρβάσαινα είχε και ανθρώπινο θύμα από τις πλημμύρες, εξαιτίας των πρωτοφανών σε όγκο βροχοπτώσεων.

Όλη η επικαιρότητα