Lifestyle

Έφη Ρασσιά: «Όταν είδα τον Πάρη εκείνη τη μέρα ήταν με άλλη κοπέλα…»

Ακούστε το άρθρο

Το «Καφέ της Χαράς», το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στο πλατό του «The 2Night Show». Συγκεκριμένα, η «Βάλια» και ο «Μανωλάκης» οι οποίοι μεγάλωσαν και πλέον είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς του Ant1 ήταν οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι δυο νέοι ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην επιστροφή της πετυχημένης σειράς ενώ εξομολογήθηκαν πως όλα αυτά τα χρόνια αν και είχαν χαθεί είχαν συναντηθεί τυχαία στο δρόμο.

Μάλιστα η Έφη Ρασσιά ρωτήθηκε αν θα έβλεπε τον Πάρι Σκαρτσολιά ερωτικά και η απάντηση της εξέπληξε.

«Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε χαθεί. Εγώ δεν είχα καμία επαφή με τα social media, έκανα Facebook στα 18. Μετά το τέλος της σειράς τον είδα ξανά όταν ήταν πρώτο έτος. Στην αρχή δεν τον γνώρισα» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Ο Πάρις Σκαρτσολιάς τόνισε με τη σειρά του: «Την είχα πετύχει 2-3 φορές. Παρόλο που δεν τα λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια, όσες φορές πετύχαμε ο ένας τον άλλον στον δρόμο ήταν πολύ ζεστό, παράλογα ζεστό σε σχέση με την σχέση που είχαμε».

Στη συνέχεια η Έφη Ρασσιά είπε: «Η αλήθεια είναι πως όταν τον είδα εκείνη τη μέρα ήταν με κοπέλα, οπότε και να πήγα να νιώσω κάτι, το έκοψα μέσα μου».

via

Όλη η επικαιρότητα