Ηλεία

Εφιαλτική βραδιά για ανδρόγυνο στο Στρούσι

Ακούστε το άρθρο

Τρόμος από  κουκουλοφόρους  με  κασάρα! –Εισβολή πέντε αδίστακτων ξημερώματα σε σπίτι

Τον τρόμο έζησε ζευγάρι ηλικιωμένων στο Στρούσι όταν πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη μονοκατοίκία τους, τους απείλησαν με κασάρα, τους έδεσαν, τους λήστεψαν και έφυγαν ανενόχλητοι.

Η ληστεία έγινε προχθές τα ξημερώματα. Το σπίτι των ηλικιωμένων βρίσκεται έξω από το Στρούσι στην περιοχή Ράχη. Από ανασφάλιστο παράθυρο εισβάλλουν στο σπίτι αθόρυβα 4-5 κουκουλοφόροι. Κάποιοι από αυτούς κρατούσαν κασάρα, (αγροτικό αιχμηρό εργαλείο για κοπή χόρτων). Πλησίασαν στο υπνοδωμάτιο όπου  το ζευγάρι ξύπνησε και «κέρωσε»  στη θέα των κουκουλοφόρων με τις κασάρες στα χέρια. Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες, φόρεσαν κουκούλες στα θύματά τους, τους φίμωσαν, τους έδεσαν και σπρώχνοντάς τους, τους κλείδωσαν στο μπάνιο. Στη συνέχεια ανενόχλητοι έψαξαν το σπίτι από το οποίο αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και καραμπίνες που κατείχε νόμιμα ο άνδρας. Οι δράστες αποχώρησαν από το σπίτι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Ο άνδρας κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Ευτυχώς δεν τους τραυμάτισαν οι δράστες. Το ζευγάρι θα θυμάται για πολλά χρόνια αυτή την εφιαλτική βραδιά.

Το δελτίο της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας κουκούλες τύπου full face, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο, σε οικία δύο ημεδαπών, σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, όπου με την απειλή αιχμηρού αντικείμενου και με την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος των ημεδαπών, αφαίρεσαν δυο κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι κρότου, ένα όπλο αντίκα, καθώς και το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ. Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Όλη η επικαιρότητα