Γυναίκα

Εύκολο serum με καφέ κατά των μαύρων κύκλων: Συνταγή – αντίδοτο στα ξενύχτια των ημερών

Ακούστε το άρθρο

Βγήκες, ξενύχτησες και σηκώθηκες με πρήξιμο κάτω από τα μάτια και μαύρους κύκλους. Δεν είναι προφητεία, είναι αυτό που συμβαίνει ΚΑΘΕ φορά (και σε εμάς) μετά από ένα έντονο night out, πόσο μάλλον μετά από το αποψινό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Κι ενώ ο ύπνος, η ξεκούραση, οι κρέμες ματιών και το μαγικό ραβδάκι του μακιγιάζ (βλέπε concealer) αποτελούν τις πιο αναμενόμενες λύσεις για το πρόβλημά μας, η φύση συμβάλλει με τις δικές της εναλλακτικές.

Πριν λοιπόν ετοιμαστείς για το αποψινό ρεβεγιόν, αφιέρωσε 5 περίπου λεπτά για να κάνεις μόνη σου ένα serum με καφέ που δρα κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων, δίνοντας μία νεανική όψη στην επιδερμίδα κάτω από τα μάτια. Πάτα play στο βίντεο:

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τέσσερα υλικά από την κουζίνα σου: Αλεσμένο καφέ, αμυγδαλέλαιο, σταφυλέλαιο (grape seed oil )και έλαιο βιταμίνης Ε. Η καφεΐνη βοηθάει στην καλύτερη  κυκλοφορία  του αίματος  αντιμετωπίζοντας το πρήξιμο, ενώ παράλληλα, το αμυγδαλέλαιο βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων. Τέλος, το σταφυλέλαιο (grape seed oil ) καταπολεμά τις ρυτίδες και η βιταμίνη Ε λειτουργεί ως ένα φυσικό αντιοξειδωτικό.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα