Ηλεία

Έφτασε στην Κρέστενα το νέο απορριμματοφόρο

Ακούστε το άρθρο

Στη σύσκεψη των φορέων Πολιτικής Προστασίας ο Σάκης Μπαλιούκος

Στην Πάτρα βρέθηκε χθες ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος όπου και παραβρέθηκε στη σύσκεψη των φορέων Πολιτικής Προστασίας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας.

Η σύσκεψη έγινε υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος ενημέρωσε το σύνολο των φορέων για τις αλλαγές, τα νέα εργαλεία και τις δυνατότητες που έχουν πλέον στη διάθεση τους οι ΟΤΑ για τη διαχείριση κρίσεων, μετά την ψήφιση σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Το παρών έδωσε φυσικά και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.

Εντωμεταξύ έφτασε προχθές στην Κρέστενα το νέο απορριμματοφόρο (μεταχειρισμένο, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση) που θα δώσει πολλές λύσεις στον τομέα της καθαριότητας.

Ο κ. Σάκης Μπαλιούκος μας δήλωσε για το θέμα.

«Αγοράσαμε ένα μεταχειρισμένο απορριμματοφόρο πενταετίας για να έχουμε ένα εφεδρικό για το καλοκαίρι. Αυτή την στιγμή έχουμε 6 απορριμματοφόρα, με τα οποία είμαστε καλυμμένοι, αφού χρησιμοποιούμε τρία όλη την διάρκεια του έτους, εκτός από το καλοκαίρι που θέλουμε τέσσερα. Έχουμε και δυο απορριμματοφόρα ως περίσσευμα, τα οποία είναι παλιά γι’ αυτό και πήραμε το καινούργιο».

Όλη η επικαιρότητα