Ελλάδα Πολιτισμός

Εφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τζίνα Βούλγαρη

Ακούστε το άρθρο

Έφυγε από τη ζωή στα 80 της χρόνια, η ηθοποιός Τζίνα Βούλγαρη, που έπαιξε σε αρκετές ελληνικές ταινίες τη δεκαετία του ΄60.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σταύρο Μπιμπίλα που έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook: «Μια αγαπημένη παλιά ηθοποιός… Τζίνα Βούλγαρη… μια πανέμορφη γυναίκα κι ένας γλυκός άνθρωπος έφυγε…. Αντίο γλυκεία μας Τζίνα…. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις ευχές που ποτέ δεν παρέλειψες να μου δίνεις κάθε πρώτη του μηνός με τόση αγάπη… 11 το πρωί του Σαββάτου την αποχαιρετάμε από το Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας».


Η Τζίνα Βούλγαρη γεννήθηκε στην Αθήνα 1939. Ηθοποιός του μουσικού θεάτρου εμφανίστηκε αρχικά ως τραγουδίστρια στην Αίγλη Ζαππείου, στο Γκριν Παρκ της οδού Μαυρομματαίων και στο Άλσος του Πεδίου Άρεως με τον κονφερανσιέ-ηθοποιό Γιώργο Οικονομίδη.Συνεργάστηκε με πολλούς πρωταγωνιστές της μουσικής σκηνής (Ορέστη Μαρκή, Σπεράντζα Βρανά, Βέμπο κ. ά.). Τα τελευταία χρόνια της σταδιοδρομίας της εργάστηκε κυρίως ως τραγουδίστρια σε πολλά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Διέκοψε τις εμφανίσεις της περί το 1985. Ήταν παντρεμένη για λίγο καιρό με τον Πέτρο Πανταζή.

tzina-voulgari-dyo
tzina-voulgari-ean
tzina-voulgari-tria

via

Όλη η επικαιρότητα