Ηλεία

«Έφυγε» ο πρόεδρος της Φολόης Γιάννης Κουμπούρας

Ακούστε το άρθρο

Στο πένθος «βυθίστηκαν» τα χωριά το οροπεδίου της Φολόης, στο άκουσμα του θανάτου του προέδρου της Τ.Κ Φολόης Γιάννη Κουμπούρα.

Πάλεψε για τη ζωή του μέχρι το τέλος, αλλά τελικά «λύγισε» και το χαμόγελο του – αφού έτσι, με χαμόγελο και αισιοδοξία αντιμετώπιζε πάντα τη ζωή – «έσβησε» χθες.

Ο Γιάννης Κουμπούρας ήταν καθηγητής Μαθηματικών και επιστρέφοντας – από την Αθήνα – στη γενέτειρά του, το χωριό Φολόη, διατηρούσε φροντιστήριο στο Λάλα. Υπηρέτησε το χωριό του ως πρόεδρος, από την 1η Ιανουαρίου 2011 μέχρι και σήμερα, με τους κατοίκους του χωριού να αναγνωρίσουν την προσπάθεια και τον αγώνα του για το χωριό του.

Άνθρωπος απλός, ευγενικός, καλοσυνάτος, αισιόδοξος και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Άνθρωπος που απολάμβανε τις συζητήσεις με τους φίλους και τους συγχωριανού τους, στο καφενείο του χωριού.

Τα τελευταία δυο χρόνια έδωσε μια σκληρή «μάχη» για την υγεία του, και όλοι ήλπιζαν και εύχονταν ότι θα βγει νικητής. Όμως δεν τα κατέφερε και «έφυγε» στα 61 του χρόνια, σκορπίζοντας στη θλίψη την αγαπημένη του σύζυγο Δέσποινα και τους δυο γιους τους, τον Κωνσταντίνο και τον Λευτέρη. Μαζί με συγγενείς, συγχωριανούς και φίλους, θα τον αποχαιρετίσουν σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φολόης και θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Η εφημ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Όλη η επικαιρότητα