Life

Έγινε πατέρας ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη

Ακούστε το άρθρο

Η Πωλίνα Φιλίππου και ο αδερφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Εδώ και λίγες ώρες, το ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τα χαρμόσυνα νέα τα ανακοίνωσε, πριν από λίγα λεπτά, η όμορφη μανούλα, μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και την κόρη τους, μέσα από το μαιευτήριο. Η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς η μικρούλα θα πάρει το όνομα Αθηνά, από τη μητέρα του συντρόφου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

• Και μια φωνούλα μου φωνάζει Αθηνά, να νανα να, ήρθες κ έβαλες στα βράδια μου φωτιά • 14/12/2018 “ Πόνεσα, έκλαψα, ταλαιπωρήθηκα για ώρες, αλλά τα ξέχασα όλα με το που σε πήρα στην αγκαλιά μου!! Είναι πολύ λίγες οι λέξεις για να περιγράψω το πόσο ευτυχισμένη είμαι!! Σ ευχαριστώ πολύ που δεν έφυγες λεπτό απ το πλάι μου @filiospantelidis!! Να μας ζήσεις κοριτσάκι μας!! “ #blessed #mum #dad #so_proud #my #baby #family #athina #love #nini ?❤️???‍?‍?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?????? ???????? (@polina_filippou) στις

«Και μια φωνούλα μου φωνάζει Αθηνά, να νανα να, ήρθες κ έβαλες στα βράδια μου φωτιά. Πόνεσα, έκλαψα, ταλαιπωρήθηκα για ώρες, αλλά τα ξέχασα όλα με το που σε πήρα στην αγκαλιά μου!! Είναι πολύ λίγες οι λέξεις για να περιγράψω το πόσο ευτυχισμένη είμαι!! Σ ευχαριστώ πολύ που δεν έφυγες λεπτό απ το πλάι μου @filiospantelidis!! Να μας ζήσεις κοριτσάκι μας!! “ #blessed #mum #dad #so_proud #my #baby #family #athina #love #nini», έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήρθες και έβαλες στα βράδια μου φωτιά να να να να ,δεν αντέχω άλλο να ´σαι μακριά να να να να !!!!!Η ωραιότερη στιγμη της ζωής μου !!!!Το ωραιότερο δώρο ο θεός μου έχει στείλει ,εσένα !!!!!!!! #baby #athina #family #girl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ®️️???️️️ (@filiospantelidis) στις

Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους και ο Τριαντάφυλλος, σχολιάζοντας «Ήρθες και έβαλες στα βράδια μου φωτιά να να να να ,δεν αντέχω άλλο να ´σαι μακριά να να να να !!!!!Η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου !!!!Το ωραιότερο δώρο ο θεός μου έχει στείλει ,εσένα !!!!!!!! #baby #athina #family».

Πηγή: protothema 

Όλη η επικαιρότητα