Life Επιχειρήσεις

Εγκατάσταση κλιματιστικού και θερμοσίφωνα – Top προσφορές από την iQservice!

Ακούστε το άρθρο

Χειμώνα – καλοκαίρι κάθε νοικοκυριό έχει ανάγκη από κλιματιστικό και θερμοσίφωνα. Και τα δύο είναι άκρως απαραίτητα για τη λειτουργικότητα και την άνεση του νοικοκυριού. Με τον θερμοσίφωνα θα έχετε ζεστό νερό τις ημέρες ηλιοφάνειας, ενώ με το κλιματιστικό μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Αν θέλετε να εγκαταστήσετε ή να συντηρήσετε κάποιες από τις δύο κατασκευές που αφορούν τα υδραυλικά συστήματα και τον κλιματισμό του σπιτιού σας αντίστοιχα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία iqservice.

Τοποθέτηση και συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα

Η iqservice μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα σε ταράτσα ή σε κεραμοσκεπή, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς περιττά κόστη. Όλες οι ενέργειες γίνονται βάσει σχεδίου και εσείς ως πελάτες γνωρίζετε εξαρχής το κόστος και σε πόσο χρόνο ο ηλιακός σας θα είναι έτοιμος προς χρήση.

Ανάλογα με τον τύπο του ηλιακού σας λαμβάνονται υπόψιν όλες οι ενέργειες που χρειάζονται προκειμένου να μην προκληθεί καμία μελλοντική βλάβη στον ηλιακό. Είτε εγκαθίσταται μονός ή διπλός συλλέκτης, το κόστος είναι χαμηλό.

Αν έχετε ήδη πολλά χρόνια τον θερμοσίφωνα και σας παρουσίασε πρόβλημα από διάφορες αιτίες είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε επισκευές που θα χαρίσουν πολλά χρόνια ακόμα στον ηλιακό σας. Οι τυπικές εργασίες για την συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα για παράδειγμα περιλαμβάνουν καθαρισμό δεξαμενής, έλεγχο στην βαλβίδα ασφαλείας και εφοδιασμό με το απαραίτητο αντιψυκτικό υγρό.

Εγκατάσταση Air Condition

Μπορεί να έχετε επιλέξει το σωστό κλιματιστικό, όμως είναι πολύ σημαντικό να το εγκαταστήσετε και σωστά, για να λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο. Το προσωπικό από την iqservice ελέγχει πολύ καλά το σημείο που πρόκειται να μπει το κλιματιστικό ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να μην δημιουργηθούν προβλήματα. Μετά από αυτό αναλαμβάνει την εγκατάσταση air condition.

Ποιοτική εξυπηρέτηση και έμπειρο προσωπικό. Μπείτε στο iqservice.gr για να δείτε περισσότερα ή καλέστε στο 210 7641033 για να κλείσετε το ραντεβού σας με τους τεχνικούς.

Όλη η επικαιρότητα